Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Julklappstips 2023

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Kategori
Varumärke

Artiklar 1-40 av 1426

Page
per page

Ho-ho-ho! Precis som att tomtens släde är full med leksaker på julafton, fylls vårt lager till bredden med roliga leksaker till jul! Vad önskar sig ditt barn till jul? Tiden innan jul är en spännande tid fylld med förväntningar och önskemål. Önskelistan har skickats till jultomten, och nu kan du låta ToySpace stå för resten av julklapparna till barnen. Är det svårt att veta vad man ska köpa till jul i år? Här har vi samlat våra mest populära leksaker, presenterna som står högst upp på barnens önskelistor och leksakerna som vi tror kommer att ligga under många julgranar i år!

Använd vårt åldersfilter så att du hittar julklapparna som passar just ditt barn. Det är stor skillnad på vad barnen gillar eller vill ha, och förväntningarna förändras snabbt i takt med att barnet växer och blir äldre. Här hittar du våra förslag som passar barn från 0-18 månader, 1,5 år till 3 år, från 3 till 5 år, från 5 till 7 år, 7 till 11 år, eller när barnet har blivit 12 år eller äldre.

Om det är en julklapp till de yngsta barnen du ska köpa, kommer en mjuk och gosig nalle, massiva träleksaker, aktivitetsleksaker med ljus och ljud eller pedagogiska leksaker som lägger grunden för lärande, att falla i smak.

Barnet på 1,5 till 3 år är alltid på språng, sitter sällan stilla och upptäcker världen genom lek. Leksaker som är anpassade till deras medfödda nyfikenhet, med färger, ljus, ljud och rörelser som bidrar till barnets lärande och utveckling av färdigheter är populära julklappsönskningar.

3 till 5-åringen älskar rollspel och återskapar den situation den känner igen från de vuxna. Lek med dockor, leksakskök, små bilar, stor elbil som man kan köra själv, bjud in gosedjuren på tebjudning, ta en tur till affären eller klä ut dig till en av karaktärerna du känner igen från barn-tv.

5 till 7 år är en kreativ ålder där pysselpaket, experimentpaket, pärlor, modellera och olika byggklossar och byggsatser utmanar barnets uppfinningsrika sidor som till exempel finmotorik, förståelse för världen och orsak-verkan.

När barnet är 8 till 11 år förändras lekvanorna lite, men det är fortfarande väldigt roligt att hitta leksaker under granen. Byggsatser med klossar, magnetiska kulbanor, samlarföremål, smink och utklädning, rollspel, programmerbara robotar eller stora uppsättningar med rit- och målarsaker som gör att barnet kan utmana sina kreativa sidor.

Julklappar och leksaker för barn som är 12 år eller äldre ska vara utmanande, engagerande och kanske en efterlängtad paus från en annars hektisk vardag. Stora, detaljerade byggsatser, roliga brädspel, utmanande pussel, ritsaker och kreativa målarlådor är bara några av presenttipsen som kan träffa denna åldersgrupp.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.