Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Rollek

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Kategori
Varumärke
Ålder
Interesse

Rollspel är viktigt för barns utveckling, och här hittar du leksaker, utklädnad och tillbehör för barn som vill leka affär, polis, kock, hantverkare, läkare och mycket mer.

Rollek Rollek

Artiklar 1-40 av 176

Page
per page

Andra gillar också:

Låt barnen leka polis, läkare, affär, kock, hantverkare och mycket mer

Barn älskar att imitera vuxna, och i denna kategori hittar du utrustning för utklädning, hushållsuppgifter och arbete som gör att barn kan gå in i andra roller än dem själva. Du kan ta med dig kundvagnen för en tur till affären, hitta ett stetoskop och febermätare och bli läkare, ta på dig din polisuniform eller använd dina glasögon för mörkerseende för att bli spion. Ta över köket, diska upp de godaste rätterna, men kom ihåg att städa efter dig. Och kanske är det något som måste fixas hemma? Ta fram verktygslådan, hammaren och borren. Du är redo för nästa uppdrag hemma! Här hittar barnen allt de behöver för att leka med kök och mat, verktyg, polis- och spionlek, leka butik, läkare eller veterinär.

Låt barnen leka och återskapa situationer de känner till från vardagen eller hemma, och med leksakskök, leksaksmat, verktyg, butikstillbehör och hushållsartiklar kan de låtsas vara vuxna.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.