Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Rollek

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Nyhet
Pris
Serie
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder
Interesse
Karakter

Artiklar 1-52 av 246

Sätt fallande sortering
Page
per page

Andra gillar också:

Barn älskar att imitera vuxna, och i denna kategori hittar du utrustning för utklädning, hushållsuppgifter och arbete som gör att barn kan gå in i andra roller än dem själva. Du kan ta med dig kundvagnen för en tur till affären, hitta ett stetoskop och febermätare och bli läkare, ta på dig din polisuniform eller använd dina glasögon för mörkerseende för att bli spion. Ta över köket, diska upp de godaste rätterna, men kom ihåg att städa efter dig. Och kanske är det något som måste fixas hemma? Ta fram verktygslådan, hammaren och borren. Du är redo för nästa uppdrag hemma! Här hittar barnen allt de behöver för att leka med kök och mat, verktyg, polis- och spionlek, leka butik, läkare eller veterinär. 

Låt barnen leka och återskapa situationer de känner till från vardagen eller hemma, och med leksakskök, leksaksmat, verktyg, butiksaker och hushållsartiklar kan de låtsas vara vuxna.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.