Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO World Cargo Mountain tågset 36010 - tågbana med lastkran, godståg, helikopter, hiss och mer

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 1 471:-
Tillfälligt slut
SKU
08227-6

Detta innehållsrika 36010 Cargo Mountain tågset från BRIO World tar leken till nya höjder med 5 nivåer med både kran- och lastfunktioner, helikopterplattform och bergstunnlar.

Var och en av de stora bergsdelarna har lekfunktioner som kan anpassas och ändras så att du kan skapa det tågspår du önskar. Variera höjd, design och funktioner och bygg din egen arbetsplats med olika kranar, hissar och lastkajer. Låt helikoptern och godståget med vagnar köra runt och hantera denna utmanande arbetsplats.

Realistisk järnvägslek hjälper barn att förstå och lära sig om sin omgivning på ett roligt sätt, samtidigt som de utvecklar finmotoriken. Leksetet passar för barn från 3 år och uppåt. Cargo Mountain 36010 är ett fantastiskt BRIO World tågset som fungerar ensamt som ett komplett set eller som ett tillägg till befintliga tågset. Tillverkad efter BRIO-stativet av högkvalitativ plast och FSC-certifierat europeiskt bokträ.

Innehåller:

 • 23 skenor
 • 5 stöddelar
 • 4 bergsdelar
 • 4 plattformar
 • 2 figurer
 • 1 godslok med vagnar och last
 • 1 helikopter
 • 1 skylt

Detaljer:

 • Mått: 110 x 100 cm
 • Material: trä och plast
 • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell36010
EAN7312350360103
VarumärkeBRIO
36010 Brio togbane med lasteplatformer 36010 Brio togbane med lasteplatformer

Plattform med bergrutschbana

Sänd lasten nerför berget med hjälp av tiltfunktionen på plattformen. Lasten är nu redo att lastas på godsvagnen.

36010 togbane fra brio med godstog på fjellbane 36010 togbane fra brio med godstog på fjellbane

Lastplats med järnvägsbom

Använd den roterande kranen med magnet för att lasta vagnen. Se till att bommen är kvar!

36010 BRIO togsett ed heis og helikopterplatform 36010 BRIO togsett ed heis og helikopterplatform

Helikopterplattform med hiss

Använd den manuella hissen för att hissa laster upp och ner på plattformen. På toppen finns plats för helikoptern att landa.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.