Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Blasters, leksakspistoler och vattenpistoler

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Kategori
Varumärke
Ålder
Interesse
Karakter

Artiklar 1-40 av 66

Page
per page

Blasters, skumpilar, leksaksggevär, vattenpistoler och vattenballonger.

Att leka med mjuka skumpilar eller vattenstrålar kan vara ett av de roligaste sätten att tillbringa en eftermiddag med vänner. Och många vuxna tycker också att detta är kul, där lek och tävling om att träffa flest motståndare förenar över åldersgränserna.

Ingenting slår en riktig strid med blasters när det gäller rolig lek, både inomhus och utomhus. Blasters med skumpilar är säkra och roliga att leka med och utgör ett välkommet alternativ till skärmtid och datorspelande. Oavsett om barnen är redo för en strid utomhus eller övar på sin träffsäkerhet, hittar man både blasters, skumpilar och tillbehör barnen behöver för båda aktiviteterna här. Lek med skumpilar och leksakspistoler kan utföras både inomhus och utomhus, men om du låter barnen leka inomhus kan det vara bra att städa undan saker du är rädd om, mycket kan hända i stridens hetta! Utöka leken med måltavlor, skjutmål och extra pilar, och även om pilarna är mjuka är det viktigt att komma ihåg att använda skyddsutrustning som skyddsglasögon, mask och väst.

Pumpa upp vattenpistolen och låt barnen förbereda sig för ett riktigt vattenkrig. Vattenlek är alltid roligt, särskilt på varma sommardagar. Ett vattenkrig är en rolig aktivitet för både barn och vuxna. Sikta på motståndarna, försvara er mot motangrepp. Här är det viktigt att ha tillräckligt med vattenstationer och vattenpistoler som kan fyllas på snabbt. Förbered er för striden med vattenballonger, se till att barnen har en laddning med förifyllda ballonger och se barnen springa runt i trädgården med sina vänner. De söker skydd samtidigt som de försöker blöta ner sina motståndare.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.