Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Blasters och vattenpistoler

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Nyhet
Pris
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder
Interesse

Artiklar 1-52 av 105

Sätt fallande sortering
Page
per page

Träning med mjuka skumpilar eller skarpa vattenstrålar kan vara ett av de roligaste sätten att tillbringa en eftermiddag med vänner. Och många vuxna tycker också att det här är roligt, där lek och tävling för att få ut mesta möjliga av sina motståndare förbinder människor i olika åldrar.

Ingenting slår en riktig kamp med blasters när det kommer till rolig lektid både inomhus och utomhus. Blasters med skumpilar är säkra att leka med och är ett välkommet alternativ till skärmar och spel. Oavsett om barnen är redo för en strid ute i naturen, eller tränar skytte, hittar du blasters, skumpilar och tillbehör du behöver för att göra båda här. Att leka med skumpilar och leksaksvapen går att göra både inomhus och utomhus, men väljer man att låta barnen göra det inomhus kan det vara skönt att städa undan saker man är rädd för, mycket kan hända i stridens hetta! Utöka spelet med måltavla och extra pilar, och även om pilarna är mjuka är det viktigt att komma ihåg och använda skyddsutrustning som skyddsglasögon, mask och väst.

Pumpa upp vattenpistolen och låt barnen göra sig redo för ett riktigt vattenkrig. Att leka med vatten är alltid roligt, speciellt under varma sommardagar, vattenkrig är en rolig aktivitet för barnen och för de vuxna. Skjut ner motståndare, säkra från motanfall, här gäller det att ha tillräckligt med vattenstationer och vattenpistoler som fylls snabbt. Gör dig redo för vattenkrig med vattenballonger, fyll upp ett förråd med fyllda ballonger och se barnen springa runt i trädgården med sina vänner och söka skydd medan de försöker dränka sina motståndare.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.