Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hape Baby Einstein Magic Touch Piano - musikleksak med 3 notblad

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 287:-
I lager
SKU
05195-262
   

Hape Baby Einstein Magic Touch Piano låter ditt barn komponera hundratals olika melodier med lätt beröring.

Magic Touch-teknologin låter barnet skapa musik genom att bara nudda vid leksaken, som kommer utan riktiga tangenter. Pianot kommer med två olika lägen som låter barnet improvisera helt egna melodier, eller spela med till en ”Play along” funktion.

Hape Baby Einstein Magic Touch Piano uppmuntrar ditt barn att leka och experimentera med musik. Det följer med 3 notblad och matcha de färgglada noterna med "tangenterna" på pianot och skapa ljuv musik. Pianot har tre volymlägen och du behöver inte vara rädd för att väcka lillebror eller lillasyster. Välkommen till konsert!

Innehåll:

  • Hape Baby Einstein Magic Touch Piano
  • 3 notblad med 6 olika melodier

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ingår ej)
  • Mått: 30 x 12 x 22 cm (LxBxH)
  • Rek. ålder: från 12 månader

 

Mer information
Modell800802
EAN6943478024854
VarumärkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.