Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Hape Baby Einstein Magic Touch Piano

Hape - pedagogiska träleksaker för barn.

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 342:-
I lager
SKU
05195-262
   

Hape Baby Einstein Magic Touch Piano uppmuntrar ditt barn att leka och experimentera med musik. Magic Touch-teknologin låter barnet skapa musik genom att bara nudda vid leksaken, som kommer utan riktiga tangenter. Pianot kommer med två olika lägen som låter barnet improvisera helt egna melodier eller spela med till de färgkodade notbladen. Matcha de färgglada noterna med "tangenterna" på pianot och skapa ljuv musik samtidigt som ni övar på färger.

Volymen kan justeras med hjälp av volymknapparna.

Innehåll:

  • Hape Baby Einstein Magic Touch Piano
  • 3 notblad med 6 olika melodier

Detaljer:

  • Batteribehov: AA batterier (ingår ej).
  • Mått: L30 x B12 x H22 cm.
  • Rek.ålder: fårn 12 månader.
Mer information
Modell6111
EAN6943478024854
VarumärkeHape
Ålder1-4

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.