Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Little People sparkbil - med ljus, ljud och musik

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 493:-
I lager
SKU
08206-169
   

Denna sparkbil från Fisher Price Little People är den perfekta motivationen för barnet som ska lära sig att gå. Så mycket musik och roliga detaljer, den här bilen är perfekt för barn mellan 1-3 år! Barnet kan välja att knuffa bilen framför sig med hjälp av handtaget på bilens baksida eller sitta på den och sparka sig fram. Bilen har extra breda hjul för stabilitet och kommer med roliga ljud- och ljuseffekter.

Under sätet finns ett litet fack där barnet kan lägga sina favoritleksaker eller skatter som hittas på resan. Fram har bilen färgglada tangenter så att barnet själv kan spela musik eller höra på musik. Kanske kan ni marschera tillsammans i er egen lilla parad?

Bilen har flera funktioner och instrument som trumhjul, cymbal och trumpet. Tryck på startknappen för att höra motorljud, paraden är på väg att börja! Tryck på det upplysta tangentbordet för att höra marschmusik eller växla till uppspelningsläge för att skapa din egen musik!

  • Extra breda hjul för mer stabilitet
  • Knuffa bilen framför dig eller sitt på den
  • Rengör med en fuktig trasa och använd mild tvål efter behov
  • Lämplig för barn mellan 1 och 3 år, upp till 20 kg

Innehåll:

  • 1 x Fisher Price Little People Sparkbil

Detaljer:

  • Mått: 52.71 x 25.4 x 39.37 cm
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ingår)
  • Rek.ålder: från 1 år (upp till 20 kg)

OBS! Montering krävs (måste göras av en vuxen). Inga verktyg behövs.

Little People™ leksaker från Fisher-Price har varit älskade av barn i generationer! Little People-vännerna lever i en värld full av fantastisk fantasi med oändligt lärande och upptäckter.

Mer information
Modell39988-4L
EAN039897399881
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.