Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ideas 21330 Home Alone

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 2 794:-
I lager
SKU
01222-1
   

Återupplev en av familjens favoritjulfilmer med setet LEGO® Ideas Home Alone (21330) för lek och uppvisning. McCallisters hus är fullspäckat med detaljer som fans kommer att känna igen direkt och underbara funktioner för att återskapa roliga scener. Det finns allt du behöver för att återskapa Kevins låtsasjulfest, en källarpanna med LEGO ljuskloss, fallande strykjärn, svingande färgburkar, hyllor som kan raseras, linbana från vinden till trädkojan och mycket mer. Husets våningar är avtagbara och väggarna och taket kan öppnas för enkel åtkomst.

Perfekt julklapp

Setet innehåller 5 LEGO minifigurer av Kevin McCallister, mamma Kat McCallister, skurkarna Harry och Marv och grannen ”Gamle” Marley, plus Harry och Marvs skåpbil med kofångare och polismössa inuti. Med sina 3 957 delar är detta det största LEGO Ideas setet hittills och klossarna är uppdelade i påsar som följer filmens handling, så att du kan återuppleva berättelsen när du bygger i jultid.

 • Hylla en av familjens favoritjulfilmer med setet LEGO® Ideas Home Alone (21330), med byggbara modeller av McCallisters hus, trädkojan och skurkarnas skåpbil för lek och uppvisning.
 • Detta klossbyggda, nostalgiska filmset är en cool födelsedagspresent till Ensam hemma-fans. Setet innehåller 5 LEGO® minifigurer: Kevin McCallister, Kate McCallister, Harry, Marv och ”Gamle” Marvey.
 • Husets väggar och tak kan öppnas för enkel åtkomst och det har många roliga funktioner, som svingande färgburkar, en källarpanna som lyser och en spak för att skicka Kevin nerför trapporna på släden.
 • Upptäck detaljer som väcker minnen av roliga filmögonblick i husets alla rum och inuti skåpbilen (för att inte tala om linbanan så att Kevin kan fly till trädkojan!).
 • Att bygga detta set är en rolig julaktivitet för familjen, och huset som är 27 cm högt, 34 cm brett och 37 cm djupt blir en festlig uppvisningsmodell.
 • Klossarna i detta set är uppdelade i 24 påsar och byggordningen följer filmens handling. Ett LR41-batteri ingår till LEGO® ljusklossen som lyser upp pannan.
 • Detta set med 3 957 delar innehåller en illustrerad broschyr om Ensam hemma, setets fandesigner och LEGO® designer, plus steg-för-steg-instruktioner som guidar dig genom den uppslukande, givande byggupplevelsen.
 • Detta samlarbyggset för vuxna är ett av många spännande LEGO® Ideas set som skapats av en fandesigner, röstats fram av tusentals LEGO fans och producerats av LEGO Koncernen.
 • LEGO® delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder så att du kan vara säker på att de är enkla och säkra att sätta ihop för att skapa robusta byggen. Så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® byggklossar och delar testas för att säkerställa att varje LEGO set uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 3955
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell21330
EAN5702017006178
VarumärkeLEGO
Home Alone huset i LEGO med autentiske detaljer Home Alone huset i LEGO med autentiske detaljer

Autentiska detaljer

Öppna upp väggar och tak för att utforska den detaljerade interiören.

Hjemme Alene-huset med mange funksjoner og 5 LEGO-karakterer Hjemme Alene-huset med mange funksjoner og 5 LEGO-karakterer

Många roliga funktioner

En glödande spis, målarburkar som svingar och mycket mera.

LEGO Ideas HOme Alone med trehus og zipline LEGO Ideas HOme Alone med trehus og zipline

Träkoja med zipline

Fäst ziplinen så att Kevin kan rymma från taket.

LEGO® Ideas Home Alone LEGO® Ideas Home Alone
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.