Runda och rektangulära studsmattor

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Kategori
Ålder

Kolla in våra kompletta studsmattepaket och välj mellan rund eller rektangulär studsmatta. Vi har också ett brett utbud av tillbehör som stege, skyddsnät och extra fjädrar.

Runda og rektanguläre studsmattor Runda og rektanguläre studsmattor

33 artiklar

per page

Andra gillar också:

Komplett studsmatta med rund eller fyrkantig hoppduk.

Studsmattor är roliga uteleksaker av bästa kvalitet till låga priser!

Tyngdlagen är redo att utmanas, och med våra runda och rektangulära studsmattor från Mzone, Xtreme Pro Edition och Pro Edition trampolinpaket gör du just det. Studsmattor och hoppning hjälper till att utveckla barnets koordination, balans och motorik. Hoppningen uppmuntrar barn att leka aktivt, och ger hela familjen oändliga timmar av rolig utomhuslek.

Studsmattepaketet levereras komplett med "Lantern style" skyddsnät med YKK dragkedja, förstärkt hoppduk, extra rejäla fjädrar och förstärkt stoppning som skyddar barnet från att falla mellan fjädrarna. Detta ger några av de säkraste och mest solida studsmattorna på marknaden, utan att ge avkall på studsen.

Och skulle du behöva ytterligare utrustning till din studsmatta så har vi ett brett utbud av stegar, fjädrar, skyddsnät, dukar, skyddsringar speciellt anpassade för våra Mzone studsmattor och trampolinpaket.

Airtrack är en uppblåsbar gymnastikmatta som är särskilt populär bland gymnaster, cheerleaders eller andra som gillar att hoppa eller göra tricks inomhus, utomhus eller på vatten. Air Track låter dig öva din balans medan du hoppar, slår salto eller liknande på ett mjukt, stabilt och säkert underlag.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.