Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Dream Camper 3-i-1 med bil, husbil och båt - 60 tillbehör - 57 cm

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 886:-
I lager
SKU
07206-106
   

Med denna Barbie 3-in-1 Dream Camper får du en fullt möblerad husbil för din Barbie. Följ med Barbie på en campingtur, och när du har hittat den perfekta platsen att slå läger, är det bara att koppla av och njuta av naturen. Vad sägs om en kort bilresa innan middagen? Ta bort husdelen för en tuff bil där du får plats med fyra dockor. Titta under bilens baksäte för att hitta en båt som är bra att fiska med, och efteråt kan du grilla fångsten. Duka upp för en härlig måltid. När du är redo att slå läger kan du öppna sidopanelerna för att göra bilen till en trevlig campingplats, där du kan äta, sova och leka.

Husbilen har allt du behöver för en trevlig campingtur, med pool, kök, vardagsrum, badrum med dusch och toalett. Här kommer Barbie-dockan att känna sig som hemma. Efter en lång dag med massor av utflykter kan dockan lägga sig för att sova på taket med loftsängen och titta på stjärnorna tills hon somnar. När dockorna är redo för nya äventyr kan allt packas in i bilen igen och de är redo att köra vidare.

 • 3-i-1 husbil: husbil, pickupbil och båt
 • Ta bort husbilsdelen för en separat bil med plats för 4 dockor
 • Lyft taket för loft med sängar
 • Öppna sidorna för tillgång till sovrum och kök
 • 5 vardagsrum med 360 graders lek

Innehåller:

 • Barbie 3-i-1 Dream Camper
 • Bil, Båt
 • Pool
 • Köksö med handfat, kylskåp och ugn med bakplåtar
 • Badrum med dusch och toalett
 • Picknickbord med bänkar
 • Grill
 • 4 fiskespön
 • Sängkläder
 • Och mycket mer

Detaljer:

 • Mått: 57 x 22 x 29 cm (LxBxH)
 • Rek.ålder: från 3 år

Obs: Barbiedocka ingår inte, säljs separat.

Mer information
ModellGHL93
EAN887961796865
VarumärkeBarbie

Upptäck

Utforska livet i pickupen.

Fiska

Ta med fiskeutrustning och ta en fisketur i båten.

Bada

Fyll poolen med vatten och koppla av.

Plats

Flera sällskapsytor ger plats åt hela gänget.

Laga mat och skapaminnen

Skapa goda campingminnen med kök och öppen spis.

Snabb städning

Lätt att städa - packa ihop för nästa äventyr.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.