Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie 3-i-1 Dream Camper van - med pickupbil, husbil och båt - 60 tillbehör - 57 cm

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 1 044:-
I lager
SKU
07206-106
   

Låt barnen ge sig ut på en resa på den öppna landsvägen med Barbie, ombord på denna Barbie 3-i-1 Dream Camper van som kommer med 60 olika tillbehör.

Barbie kan resa runt i en fullt möblerad husbil, som enkelt kan förvandlas till en pickup-bil eller som gör att hon kan ge sig ut på närmaste sjö eller vattendrag med båten som också ingår i detta 3 i 1 lekset.

Följ med Barbie på en campingtur! När hon väl har hittat den perfekta platsen att slå läger behöver hon bara koppla av och njuta av landskapet. Vad sägs om en liten biltur innan middagen? Lossa husdelen för att förvandlas till en tuff bil där det finns plats för fyra dockor. Låt barnet leta under baksätet på bilen för att hitta en båt som är fantastisk att fiska med, och efteråt kan Barbie och hennes vänner grilla fångsten och laga en utsökt måltid. När Barbie är redo att slå läger kan sidopanelerna öppnas för att förvandla bilen till en mysig campingplats. Här kan dockorna äta, sova och leka.

Husbilen har allt som behövs för en trevlig campingtur, - med pool, kök, vardagsrum och badrum med dusch och toalett. Barbiedockan (köps separat) kommer att känna sig som hemma här. Efter en lång dag med massor av utflykter kan dockan gå och sova på taket med loftsängen och lägga sig ner för att titta på stjärnorna. När dockorna är redo för nya äventyr kan allt packas tillbaka i bilen och hon är redo att köra vidare.

 • 3-i-1 husbil: husbil, pickupbil och båt
 • Ta bort husbilsdelen för en separat bil med plats för 4 dockor
 • Lyft taket för loft med sängar
 • Öppna sidorna för tillgång till sovrum och kök
 • 5 vardagsrum med 360 graders lek

Innehåller:

 • Barbie 3-i-1 Dream Camper
 • Båt
 • Pool
 • Köksö med handfat, kylskåp och ugn med bakplåtar
 • Badrum med dusch och toalett
 • Picknickbord med bänkar
 • Grill
 • Sängkläder
 • Och mycket mer

Detaljer:

 • Mått: 57 x 22 x 29 cm (LxBxH)
 • Ålder: från 3 år

Obs: Barbiedocka ingår inte, säljs separat.

Mer information
ModellGHL93
EAN887961796865
VarumärkeBarbie

Upptäck

Utforska livet i pickupen.

Fiska

Ta med fiskeutrustning och ta en fisketur i båten.

Bada

Fyll poolen med vatten och koppla av.

Plats

Flera sällskapsytor ger plats åt hela gänget.

Laga mat och skapaminnen

Skapa goda campingminnen med kök och öppen spis.

Snabb städning

Lätt att städa - packa ihop för nästa äventyr.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.