Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Skola och lärande

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Kategori
Varumärke
Ålder
Interesse

Låt barnen utforska och lära sig med experimentset, kemi set, vetenskapsset och aktivitetsböcker. Här hittar du också matlådor, dryckesflaskor, klockor och pennfodral.

Skole och lärande Skole och lärande

Artiklar 1-40 av 305

Page
per page

Andra gillar också:

Matlådor, vattenflaskor, experimentkit, aktivitetsböcker & pennfodral

Hur bildas en vulkan? Vad händer när du blandar olika vätskor i ett experiment? Hur många minuter är det på tre kvart? Och hur ser du skillnaden mellan ett litet och ett stort T? Genom experimentella och vetenskapliga uppsättningar lär sig barn om orsak-verkan, hur en substans kan påverka en annan och hur något uppstår och utvecklas i naturen. När barnet växer finns det mycket att lära - små och stora bokstäver som sätts ihop till olika ord, siffror som tillsammans med plus och minus ger olika beräkningar. Och för att hålla koll på tiden bör barnet lära sig klockan

Låt barnen utforska en spännande och lärorik värld där de upptäcker kunskap anpassad efter deras nivå och deras förutsättningar, som de kommer att använda sig av hemma och i skolan.

Är det dags för skola och förskola så hittar du det du behöver här. Barnen älskar att packa ryggsäcken med cool, nödvändig utrustning som pennfodral, matlåda och vattenflaska med favoritmotivet inför skoldagen. I ryggsäcken finns gott om plats för matlådan och flaskan så att du är redo för din nästa utflykt, eller en dag i förskolan eller skolan. Ta fram pennfodralet när det är dags för läxor, oavsett om du behöver färgpennor, suddgummi eller linjal.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.