Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42143 Ferrari Daytona SP3

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 3 444:-
I lager
SKU
07227-35
   

I serien LEGO® Technic Ultimate Car Concept lanseras nu ett imponerande bygge för vuxna fans av Ferrari. Stig in i en zon av total mindfulness när du återskapar detaljerna hos modellen Ferrari Daytona SP3 i klassiskt rött med kromfärgade fälgar. Visa sedan upp den så att du kan beundra bilens ikoniska bakdel och kurvor som gör denna modell i skala 1:8 så speciell.

Precisionsteknik

Med sin höga funktionalitet är denna modell en kopia av den riktiga Ferrari., med funktioner som styrning, en 8-växlad sekventiell växellåda med växlingspaddlar och en V12-motor med rörliga kolvar. Precis som den ursprungliga superbilen från Ferrari har den här samlarmodellen öppningsbara fjärilsdörrar. Öppna huven för att hitta ditt unika serienummer och lås upp speciellt onlineinnehåll.

Ta den vackra rutten

Från serien LEGO® Technic Ultimate Car Concept – en samling skapad speciellt för vuxna. Dessa avancerade modellset hyllar några av världens mest exklusiva fordon och blir en fantastisk present för bilfantaster.

 • Ett superbilsbygge för vuxna – Återskapa alla detaljer hos Ferrari Daytona SP3 med byggsetet LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3 (42143) för vuxna.
 • Från serien LEGO® Technic Ultimate Car Concept – Det fjärde bygget i serien med superbilar: en rad samlarmodeller inspirerade av några av världens lyxigaste fordon.
 • Utformat i samarbete med Ferrari – Med funktioner som styrning, V12-motor, 8-växlad sekventiell växellåda med växlingspaddlar, öppningsbara fjärilsdörrar, avtagbart tak och stötdämpare.
 • En bilpresent till fans av Ferrari – Denna byggbara superbilmodell är utformad för vuxna LEGO® byggare och fans av Ferrari och erbjuder ett detaljerat byggprojekt med en iögonfallande uppvisningsmodell.
 • Gjord för uppvisning – Med en dekorerad visningsplatta och ett unikt serienummer som låser upp speciella belöningar och innehåll online.
 • En unik förpackning – Bilmodellen har en exklusiv förpackning med ett snyggt häfte i soffbordskvalitet, som innehåller information om samarbetet mellan LEGO® designerna och Ferrari.
 • Dimensioner – Superbilen i skala 1:8 är 14 cm hög, 59 cm lång och 25 cm bred.
 • Vart tar resan dig? – LEGO® Technic världen erbjuder en avancerad byggupplevelse med många modeller som är speciellt utformade för vuxna.
 • Kvaliteten först – LEGO® Technic delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • Testad säkerhet – LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer: 

 • Antal delar: 3778
 • Ålder: från 18 år
Mer information
Modell42143
EAN5702017159041
VarumärkeLEGO
Lego Technic Ferrari bil med V12 motor 42143 Lego Technic Ferrari bil med V12 motor 42143

Detaljerad V12 motor

Kolla in motorn och 8-växlad sekventiell växellåda.

Lego Technic bil byggesett 42143 Lego Technic bil byggesett 42143

Styrning och fjädring

Prova superbilens styrning och dämpning.

42143 LEGO Technic Ferrari Daytona byggeprosjekt for voksne med trofaste detaljer 42143 LEGO Technic Ferrari Daytona byggeprosjekt for voksne med trofaste detaljer

Trogna designdetaljer

Beundra den klassiska röda designen med kromfälgar.

LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3 - 3778 klosser LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3 - 3778 klosser
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.