Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

LEGO Blommor 10311 Orkidé Icons Botanical Collection

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 467:-
I lager
SKU
04227-24
   

Njut av ett medvetet byggprojekt och skapa en vacker växtmodell för ditt hem med byggsetet LEGO® Orkidé (10311) för vuxna. Ta dig tid att skapa alla detaljer hos vasen och de vita och rosa blommorna. Modellen har inspirerats av en riktig orkidé och har 5 blad vid basen och 2 vandrande luftrötter för att skapa en autentisk uppvisningsmodell. Bygg den räfflade vasen och fyll den med de bruna LEGO delarna för att återskapa barkblandningen som en riktig orkidé skulle stå i.

Skapa en personlig modell

Arrangera din orkidé på flera olika sätt genom att rotera modellens stjälkar, blommor, rötter och blad för att skapa ett perfekt utseende. Eller anpassa modellen genom att bygga om stjälkarna och skapa nya blomsterarrangemang.

Bygg kreativitet, del för del

Upptäck en plats för medveten närvaro och avkoppling med byggbara modeller från LEGO Botanical Collection, speciellt utformade för vuxna.

 • Bygg en egen orkidé – Njut av ett givande byggprojekt när du skapar en växtmodell som kan liva upp hemmet eller kontoret med byggsetet LEGO® Orkidé 10311.
 • Anpassa din modell – Rotera modellens stjälkar, blommor, rötter och blad för att skapa ditt favoritutseende, och bygg om stjälkarna för att skapa nya blomsterarrangemang.
 • Inspirerad av en riktig orkidé – LEGO® designerna har utfört ett minutiöst arbete för att skapa en modell som liknar originalet så mycket som möjligt, med ett fantastisk öga för detaljer.
 • Njut av bygget – Varva ner och ge dig själv tid med detta byggprojekt. Oavsett om det är en present till dig själv eller till en växtälskare ät byggsetet LEGO® Orkidé speciellt utformat för vuxna byggare.
 • Från LEGO® Botanical Collection – Setet ingår i en samling byggset som inspirerats av riktiga växter och blommor och utformats speciellt för vuxna.
 • Hitta återanvända LEGO® delar – I setet finns dolda LEGO delar från andra set, som minifigursköldarna och dinosauriesvansarna som skapar modellens foderblad och rötter.
 • Dimensioner – Byggmodellen är 39 cm hög, 30 cm bred och 24 cm djup.
 • Ett projekt för vuxna – Denna LEGO® Orkidé ingår i en samling byggset utformade för vuxna byggfantaster som älskar vacker design och intrikata detaljer.
 • Material i hög kvalitet – LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Testad säkerhet – Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först. Därför genomgår de grundliga tester, så du kan vara säker på att denna samlarmodell är robust.

Detaljer:

 • Antal klossar: 608
 • Ålder: från 18 år
Mer information
Modell10311
EAN5702017224336
VarumärkeLEGO
LEGO Creator orkidé blomst utstillingssett LEGO Creator orkidé blomst utstillingssett

Elegant utställningsset

Mäter 39 cm på höjden och har 608 delar.

Lego 10311 blomsterutstilling byggesett som kan tilpasses etter eget ønske Lego 10311 blomsterutstilling byggesett som kan tilpasses etter eget ønske

Anpassa din utställning

Anpassa stjälkar, blommor, rötter och blad.

Lego Creator Expert orkidé byggesett med 608 klosser - perfekt gave til voksne som elsker blomster-dekorasjoner Lego Creator Expert orkidé byggesett med 608 klosser - perfekt gave til voksne som elsker blomster-dekorasjoner

Bra present till vuxna

En snygg present till vuxna som älskar heminredning.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.