Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Om ToySpace

Om ToySpace.se

ToySpace AB (reg.nr 559137-9812) grundades år 2018 av ägarna till Lekekassen.no, Norges största leksaksbutik på nätet. Från vårt norska lager på hela 14300 kvadratmeter har vi sedan 2013 sålt leksaker till hela Norge, till riktigt låga priser. Nu tar vi äntligen klivet in på den svenska marknaden med samma målsättning som tidigare, vi ska pressa priserna!

Vårt fokus är att ha leksakerna som barnen önskar sig, till låga priser. Vår prisnivå kombinerat med god kundservice och ett stort sortiment leksaker från kända varumärken ger dig som kund en enkel och bekväm shoppingupplevelse.

För att du som kund inte ska betala mer än vad du behöver har vi på ToySpace.se lanserat PrisMatchning. Detta ger dig möjligheten att köpa roliga leksaker till ständigt låga priser. Alla varor säljs inklusive moms och avgifter.

100% nöjda kunder är viktigt för oss.
Om det är något du inte är nöjd med hos ToySpace kan du kontakta oss på support@toyspace.se så ska vi hjälpa dig.

Tack för att du handlar hos oss!

Copyright © 2019 ToySpace. All rights reserved.