Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Om ToySpace

Om Toyspace

Toyspace AB (org.nr 559137-9812) etablerades i 2018 av ägarna till Lekekassen.no, Norges största leksaksbutik på nätet. Sedan dess har vi tagit Sverige med storm och ökar hela tiden i volym. Vi fortsätter vår satsning med målsättningen om att bli Sveriges största leksaksbutik på nätet.

Våra ambitioner

  • Att ha leksakerna barnen önskar sig, till låga priser
  • Att erbjuda ett brett sortiment av kända varumärken
  • Att erbjuda marknadens bästa kundservice
  • Att leverera varorna så snabbt och tryggt som möjligt

Alltid billigt - hela året

Vi jobbar ständigt med att ha de lägsta priserna. Prisskillnaden på leksaker är stor, och vi uppmanar därför våra kunder till att kontrollera priserna innan dem handlar

Säker näthandel

Med expertisen från Norges största leksaksbutik i ryggen är vi säkra på att vi kan erbjuda en trygg och säker lösning på näthandel. Vi skickar varorna med direktbil från Norge, och vår normala leveranstid är 2-4 helgfria vardagar räknat från dagen efter gjord beställning. Till glesbygd och norra Sverige, kan det beräknas ta ytterligare någon dag.

Nöjda kunder är viktigt för oss. Om du har frågor eller funderingar kring en beställning eller något på vår hemsida kan du kontakta oss på support@toyspace.se så hjälper vi dig.
Tack för att du handlar hos oss!

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.