Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Toyspace AB

ToySpace AB (org.nr 559137-9812) etablerades i 2018 av ägarna till Lekekassen.no, Norges största leksaksbutik på nätet. Sedan dess har vi tagit Sverige med storm och ökar hela tiden i volym. Vi fortsätter vår satsning med målsättningen om att bli Sveriges största leksaksbutik på nätet.

Huvudkontor
Vårt lager och huvudkontor ligger på den norska sydkusten, i en stad som heter Grimstad. Härifrån skickar vi alla våra paket till Sverige, Norge och Danmark. I juli 2021 kunde vi stolt presentera ytterligare en utbyggnad av vårt lager, som gör att den totala lagerytan uppmäter ca 21 000 m2. Detta gör att vi nu kan leverera ett så pass brett sortiment att du som kund alltid ska kunna hitta det du söker efter – och framför allt till ett bra pris.

Leveranser
Med direktbil från lagret i Grimstad transporteras varorna till Brings terminal i Mölnlycke, strax utanför Göteborg. Där sorteras och tullbehandlas dina beställda varor, så att dina paket kan levereras till dig utan extra tullavgifter, inom samma snabba leveranstid som hos andra aktörer som har sitt lager i Sverige. Detta är vi såklart väldigt stolta över.

Trygg handel
Med expertisen från Norges största leksaksbutik i ryggen är vi också säkra på att vi kan erbjuda en trygg och säker lösning på näthandel till dig. Vår utvecklingsavdelning är alltid på alerten, och ser till att vi levererar de senaste säkerhetsfunktionerna inom E-commerce.

Din upplevelse
För oss är det otroligt viktigt att du som kund känner dig välkommen när du besöker vår hemsida, eller kommer i kontakt med oss. Vi ser till att du alltid blir bemött på ett vänligt sätt och att du får den hjälpen du behöver. Vår kundtjänst har som mål att du alltid ska känna dig hörd och omhändertagen.


Välkommen ska du vara till en kul och spännande handel hos oss på ToySpace!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.