Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Om ToySpace

Om ToySpace.se

ToySpace AB (reg.nr 559137-9812) grundades år 2018 och har samma ägare som Lekekassen.no, Norges största leksaksbutik på nätet. Från vårt norska lager på hela 14300 kvadratmeter har vi sedan 2013 sålt leksaker till hela Norge, till riktigt låga priser. Nu tar vi äntligen klivet in på den svenska marknaden med samma målsättning som tidigare, vi ska pressa priserna!

Vårt fokus är att ha leksakerna som barnen önskar sig, till låga priser. Vår prisnivå kombinerat med god kundservice och ett brett sortiment leksaker från kända varumärken ger dig som kund en enkel och bekväm shoppingupplevelse.

För att du som kund inte ska betala mer än vad du behöver har vi på ToySpace.se lanserat PrisMatchning. Detta ger dig möjligheten att köpa roliga leksaker till ständigt låga priser. Alla våra priser är i SEK inklusive moms, och det tillkommer inga andra avgifter förutom frakten på 59kr om man handlar för mindre än 1000kr. Handlar man för mer än 1000 kr så bjuder vi på frakten.

Nöjda kunder är viktigt för oss. Om du har frågor eller funderingar kring en beställning eller något på vår hemsida kan du kontakta oss på support@toyspace.se så hjälper vi dig.

Tack för att du handlar hos oss!

Även i denna speciella Corona-situation packar och skickar vi på Toyspace ​​din beställning som normalt. Bring och DHL jobbar för att upprätthålla alla sina leveranser, men vissa förseningar kan dock uppstå till följd av förändringar i situationen.

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.