Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Rubiks Cube 3x3 - den klassiska kuben

Rubiks kub är det tredimensionella mekaniska pusslet som bjuder på otrolig hjärngympa!

Rubiks kub är det mekaniska pusslet som alla vill lösa, klarar du det? Kuben kommer i många olika varianter men den klassiska kuben har sex sidor med nio rutor vardera. Utmaningen är att återställa kuben till utgångsläget med så få vridningar, eller på så kort tid, som möjligt. Detta är hjärngympa på högsta nivå!

Vårt lågpris: 142:-
I lager
SKU
03216-33
   

Rubiks kub är den perfekta hjärngymnastiken, där det handlar om att vrida och vända kuben med olika kombinationer, och få alla färger tillsammans på varje sida. Rubiks kub 3x3 och har sex sidor med sex olika färger.

Rubiks kub uppfanns 1974 och blev ett världsfenomen i början av 80-talet. Aktivt spel med kuben säkerställer förbättrat muskelminne och öga-hand-koordination. Det är också ett utmärkt verktyg för att förbättra motorik och problemlösning.

Det finns oändliga möjligheter med Rubiks kub, men bara en lösning. Antar du utmaningen?

Innehåll:

  • 1 Rubiks kub 3x3

Detaljer:

  • Mått: ca. 5 x 10 x 18 cm (LxHxD)
  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell6063026/6063968
EAN778988419571
VarumärkeRubiks Cube
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.