Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago maskeradkläder small - 4-6 år - Lloyd

-20%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Kampanjepris 241,60 Vårt lågpris: 302:-
20%
Du sparar: 60,40
I lager
SKU
12216-4
   

Klä upp ditt barn till den tuffa ninjan Lloyd från LEGO Ninjago. Den här maskeraddräkten består av en heldräkt med kardborreknäppning och en ninjamask i tyg som dras över huvudet. Ser ut som en riktig ninjagoninja!

Innehåller:

  • Lego Ninjago Lloyd maskeradkläder
  • Lloyd mask

Detaljer:

  • Material: polyester
  • Storlek: S
  • Ålder: 4-6 år
Mer information
Modell106529L-15L
EAN192995006775
VarumärkeLEGO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.