Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Integritetspolicy

 

1. ToySpace tar dina personuppgifter på allvar

 

Denna integritetspolicy beskriver hur ToySpace AB med organisationsnummer 559137-9812 (nedan nämnt " ToySpace", "vi" eller "oss") behandlar dina personuppgifter när du använder toyspace.se som privatperson. Integritetspolicyn gäller vår behandling av personuppgifter för de som använder webbplatsen toyspace.se, och för kunder som är medlemmar i «My ToySpace» - ToySpace kundklubb.

 

Det dagliga ansvaret för ToySpace behandling av personuppgifter vilar på den verkställande ledaren för ToySpace («Processor»). Förfrågningar angående vår behandling av dina personuppgifter kan ställas till oss på support@toyspace.se

 

2. Samling och behandling av personuppgifter

 

ToySpace samlar in och behandlar olika typer av personuppgifter på olika sätt och för olika ändamål för att kunna erbjuda tjänster till kunder via toyspace.se

 

Avtal som grund för behandling: ToySpace behandling av personuppgifter innefattar personuppgifter som är nödvändiga för att ToySpace och eventuella partners ska kunna erbjuda sina tjänster och vi kommer att använda personuppgifter som är nödvändiga för att kunna erbjuda dig sådana tjänster. När du använder våra tjänster och handlar på toyspace.se ingår du ett avtal med oss ​​som även inkluderar våra vanliga köpvillkor. Vi utför vissa behandlingar utifrån konkret och aktivt samtycke från dig.

 

Lag som underlag för behandling: Vi följer gällande integritetskrav som är relevanta för vår behandling av personuppgifter. Exempel på detta är personuppgiftslagen och EU:s allmänna dataskyddsförordning kallad (GDPR). ToySpace är också föremål för flera juridiska skyldigheter och i viss mån måste vi behandla dina personuppgifter från en annan lag än integritetslagstiftningen. Det kan vara bokföringslagen, arbetsmiljölagen, personuppgiftslagen, immaterialrätt, skattelagen, bokföringslagen eller andra relevanta lagar, förordningar, myndighetsbeslut eller rättsligt bindande beslut.

 

Samtycke som underlag för behandling: Om du vill att vi ska behandla dina personuppgifter till något som inte följer ett avtal eller en rättslig skyldighet kan vi be dig om samtycke till sådan behandling. Du kommer att få information om vad vi gör i vilket syfte för varje samtycke du ger.

 

Berättigat intresse som underlag för behandling: I vissa fall behandlar vi även personuppgifter om dig från vårt berättigade intresse. Vi har antagit att vi har ett legitimt intresse av att säkerställa säkerheten för våra webbplatser på toyspace.se. Vi använder dina personuppgifter för att säkerställa att webbplatsen är säker och för att förhindra bedrägerier, säkerhetsintrång och missbruk.

 

3. Om situationer där ToySpace är behandlingsansvarig

 

3.1. När du handlar på toyspace.se

 

När du handlar på toyspace.se ber vi dig om upplysningar för att kunna slutföra ditt köp, så att vi kan skicka produkten till dig, och att vi kan kommunicera med dig före och efter köpet. När du handlar på toyspace.se måste vi behandla följande personuppgifter:

-Ditt namn

-Din e-postadress

-Ditt telefonnummer

-Din leveransadress

-Din faktureringsadress

-Ditt valda betalningsmedel och betalningsinformation beroende på betalningssätt

-Vilken/vilka varor® du har köpt

 

Vi samlar även in IP-adress och köphistorik baserat på din e-post och information om användning av webbutiken genom cookies. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder längre ner på denna sida.

 

Personuppgifterna behandlas i syfte om att genomföra köpet, och med behandlingsunderlag för att fullgöra köpeavtalet med dig, eller för att utföra behandling på din begäran innan avtalet ingås. I samband med ditt köp kommer vi även att dela en del av dina personuppgifter med vår underleverantör eller annan tredje part, som t.ex. ett finansinstitut eftersom det är nödvändigt för att uppfylla avtalet med dig.

 

För detta ändamål kommer ToySpace att fortsätta att behandla den information som är nödvändig för våra lagstadgade uppgifter inom redovisning och bokföring, samt den information som är nödvändig för att besluta om eventuella framtida krav från dig, såsom klagomål eller återkallelse. Om du är medlem i vår kundklubb kommer din köphistorik att lagras som information relaterad till ditt medlemskap tills du avregistrerar dig från kundklubben.

 

3.2. När du är medlem av kundklubben

 

När du handlar hos ToySpace får du frågan om du vill gå med i vår kundklubb, «My ToySpace». Du måste vara minst 16 år för att bli medlem. När du går med i kundklubben måste vi behandla vissa personuppgifter om dig.

 

Till exempel användes dina personuppgifter i detta sammanhang för att:

-Administrering av dina uppgifter i enlighet med gällande medlemsvillkor och förmåner

-Anpassning av kommunikation om dina köp och preferenser

-Analys och utveckling

-Försäljning och marknadsföring

För att registrera dig för «My ToySpace» och bli medlem måste vi minst behandla följande om dig:

-Ditt namn

-Din postadress och postnummer

-Din e-postadress

-Ditt telefonnummer, som också är ditt användarnamn

-Registreringsdatum

-Ditt lösenord, men vi har inte tillgång till det och lagrar det inte någonstans

-Köphistorik för köp du har gjort på toyspace.se medan du varit inloggad

 

Vi behandlar dessa personuppgifter för att administrera ditt medlemskap och erbjuda dig de förmåner som medlemskapet innebär. Behandlingsgrunden för denna behandling är vårt avtal med dig, vilket följer av Användarvillkoren, det samtycke du gav när du blev medlem i kundklubben. För insamling av information genom informationskapslar ("Cookies") erhålls denna enligt beskrivning längre ner på denna sida.

 

Medlemskap kräver i grunden att du accepterar anpassad marknadsföring via e-post, SMS och andra digitala kanaler. Denna kommunikationsform är central för att ToySpace ska kunna se till att du som kund får ut det mesta av ditt medlemskap. ToySpace lagrar och använder endast personuppgifter i den mån det är nödvändigt för att uppfylla avtalet med dig om medlemskap i «My ToySpace», eller så har du gett samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter.

 

Som medlem i kundklubben kan du även frivilligt välja att lämna ytterligare information när du administrerar ditt medlemskap genom att logga in på toyspace.se. Det gäller till exempel födelsedagar och preferenser. Dessa personuppgifter, som lämnas frivilligt, behandlas för de syften som beskrivs ovan och baserat på ditt samtycke, vilket anses ha lämnats när du väljer att ge oss informationen.

 

Vi behandlar personuppgifter för att säkerställa funktionalitet, säkerhet och förbättringar av funktionalitet i ToySpace kundklubb. Vi använder både anonymiserade uppgifter och personuppgifter för marknadsföring, i enlighet med tillämpad lagstiftning. I dessa aktiviteter ingår marknadsföring av tjänster, inklusive skapande av målgrupper, anpassning av marknadsföringslagen till dina behov och att skicka inspiration och erbjudanden på toyspace.se, både i våra kanaler som e-post och SMS, och i andra digitala kanaler och plattformar.

 

Liksom de flesta andra företag har vi ett berättigat intresse av att marknadsföra våra tjänster, förutsatt att dina intressen eller grundläggande rättigheter och friheter inte har företräde och kräver skydd av dina personuppgifter. Information om användning av webbutiken och tidigare köphistorik kan därför användas för att visa dig relaterade produkter eller riktad marknadsföring via e-post (om du har samtyckt till detta genom kundklubben «My ToySpace») eller andra kanaler så som sociala medier och Google. Information om användning av nätbutiken används också för trafikbedömning. Information som samlas in om användningen av webbplatsen är anonymiserad.

 

Om du har tackat ja till att gå med i kundklubben kommer vi att kunna använda dina personuppgifter för segmentering och personalisering för att kunna visa dig relevant information i nyhetsbrev, SMS och andra digitala kommunikationskanaler, samt när du är på våra webbplatser.

 

Du kan själv hantera din användare och dina samtycken på "Min sida" när du är inloggad på toyspace.se. Här kan du uppdatera och radera information, dra tillbaka samtycke du tidigare gett eller radera ditt medlemskap och säga upp ditt avtal med ToySpace. Orderinformation kan inte raderas, då vi är skyldiga att lagra denna information i samband med bokföring och eventuell garanti- och returhantering.

 

ToySpace kommer att fortsätta att behandla dina personuppgifter tills du antingen återkallar ditt samtycke till dessa personuppgifter eller väljer bort kundklubben.

 

Övrigt innehåll i denna integritetspolicy gäller både kunder som är medlemmar i kundklubben och kunder som inte är medlemmar i kundklubben.

 

3.1. När du önskar generella erbjudanden och nyheter utan att vara medlem av kundklubben.

 

Du kan ta emot allmänna erbjudanden och andra nyheter (sammantaget kallade nyhetsbrev) från ToySpace utan att vara medlem i kundklubben. Det gör du genom att ange din e-postadress i fältet längst ner på hemsidan toyspace.se, och kryssa i «Ja, jag vill få nyhetsbrev från ToySpace». Genom att göra detta samtycker du till behandling av personuppgifter som är nödvändiga för att skicka nyhetsbrev. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot nyhetsbrev genom att avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.

 

Du får nyhetsbrevet 1 till 2 gånger i veckan, men det kan också förekomma oftare.

 

3.2 När du är i behov av support och kundservice

 

Om du kontaktar vår kundtjänst behandlar vi personuppgifter om dig för att hjälpa dig med din förfrågan. När du kontaktar kundtjänst måste vi behandla följande personuppgifter:

 

-Namn

-E-postadress

-Telefonnummer

-Ordernummer och information om du har gjort ett köp och din förfrågan avser detta köp.

 

När vi använder dina personuppgifter för att hantera returer och reklamationer är köpeavtalet grunden för behandlingen. Om vi ​​behandlar dina personuppgifter för att behandla ett klagomål är laglig skyldighet vår behandlingsgrund. Är du medlem i ToySpace kundklubb kopplar vi dina förfrågningar till ditt medlemskap så att vi kan följa upp dig vid behov.

 

Personuppgifter kommer endast att lagras så länge som är nödvändigt för att uppfylla syftet med behandlingen eller våra lagstadgade skyldigheter.

 

3.3. Vidareutveckling och förbättring av våra tjänster

 

Vid behov kommer vi att kunna använda våra kunddata för att vidareutveckla våra system och processer. Vi kommer då att kunna använda större datamängder som inkluderar dina personuppgifter för att utföra analyser och tester. Syftet är att förbättra kundupplevelsen och effektivisera våra arbetsprocesser.

Vi anser att vi har ett berättigat intresse av att använda kunddata för att förbättra våra processer, inklusive att förbättra kundupplevelsen när du besöker toyspace.se, och att vårt intresse överstiger det besvär som behandlingen medför för dig.

 

4. Delning av personuppgifter

 

I olika fall, när det är nödvändigt att erbjuda och tillhandahålla de tjänster som beskrivs i denna integritetspolicy, kommer ToySpace att dela dina personuppgifter med andra företag.

ToySpace använder även underleverantörer av olika tjänster för att erbjuda dig tjänster. De flesta tjänster tillhandahålls av leverantörer, såsom våra databehandlare, och som ToySpace har ingått databehandlingsavtal med. Dessa personuppgifter behandlas endast inom EU/EES, om inte annat anges. Om ToySpace använder sig av underleverantörer etablerade utanför EU/EES ser vi till att behandlingen omfattas av ett skydd motsvarande det som gäller inom EU/EES. ToySpace samarbetar för närvarande med följande tjänsteleverantörer utanför EU/EES:

 

-Meta Inc., Advertising Services, USA

-Google Inc., Advertising Services, USA

 

Dessutom kan vi komma att dela personuppgifter med tredje part som är nödvändiga för att vi ska kunna fullgöra ett avtal med dig, t.ex. måste en bank behandla dina personuppgifter, vilket är nödvändigt för att slutföra betalningen på toyspace.se.

 

För att slutföra affären med dig har vi underleverantörer som står för frakt och betalning. Vi delar endast personuppgifter med tredje part när det är nödvändigt för att fullgöra avtalet med dig om köpet. Vi använder de transportörer som anges vid köp på toyspace.se för att leverera varor till dig. När du gör ett köp godkänner du fraktbolagets fraktvillkor utöver ToySpace köpvillkor.

 

Din betalningsinformation kommer att hanteras av våra partners och kommer inte att lagras i våra system. Hantering av personuppgifter i samband med betalning utförs av vår betalningspartner, Nets (kortbetalning) och Riverty (fakturabetalning). När du använder onlinebetalning måste du acceptera vår leverantörs villkor. Mer information om hantering hittar du på respektive betalleverantörs webbplatser.

 

ToySpace säljer inte personuppgifter vidare till tredje part.

 

5. Användning av cookies

 

Våra webbplatser använder cookies. Cookies lagrar viss information på den enhet du använder för att besöka webbplatserna (vanligtvis din dator, surfplatta eller mobiltelefon). Uppgifterna lagras endast om du ger samtycke.

 

Cookies ger oss inte på något sätt tillgång till din dator eller information om dig, förutom data du själv väljer att dela med oss. Du kan välja att acceptera eller avvisa cookies. Många webbläsare accepterar automatiskt cookies, men du kan vanligtvis ändra dina webbläsarinställningar för att avvisa cookies om du föredrar det. Detta kan hindra dig från att använda webbutiken som vanligt.

 

Cookies gör det möjligt för ToySpace att anpassa webbplatser efter användarens behov eller göra det lättare för användare att använda funktionalitet på webbplatser eller tjänster som erbjuds.

 

ToySpace använder cookies för flera ändamål:

 

Nödvändiga cookies: Sådana cookies säkerställer att webbplatsen toyspace.se fungerar. ToySpace har bedömt dessa cookies som nödvändiga. För att du ska kunna använda toyspace.se måste dessa cookies sparas på din dator, och sådana cookies kan inte stängas av. Du kan ställa in din webbläsare på att blockera nödvändiga cookies, men då fungerar inte delar av webbplatsen. Dessa cookies lagrar inte personuppgifter. Vi använder även cookies för att säkerställa säkerheten på vår webbplats och för att erbjuda funktionalitet som att logga in. Denna typ av nödvändiga cookies skapar och underhåller din användarsession, hanterar ditt samtycke till cookies och hanterar trafik på våra webbplatser.

 

Marknadsföring: Vi använder cookies för att marknadsföra våra tjänster om du accepterar det. Cookies lagrar personlig information om dig för att kunna erbjuda dig relevanta annonser från ToySpace. Våra leverantörer av marknadsföringscookies skapar en profil av dig baserat på hur du använder vår webbplats och andra webbplatser och visar dig annonser baserat på denna profil.

 

Sociala medier: Vi använder cookies för att länka vår webbplats till sociala medier baserat på ditt samtycke. Genom dessa cookies kan du till exempel dela innehåll från vår webbplats till dina sociala medier.

 

Webbplatsanalys: ToySpace använder verktyg för att analysera trafiken på våra webbplatser. Våra leverantörer analyserar hur webbplatsbesökare beter sig. Dessa cookies är baserade på ditt samtycke.

 

Vi skiljer också mellan förstapartscookies och tredjepartscookies som två olika typer av cookies:

 

Förstapartscookies är cookies som ToySpace placerar direkt på din enhet och som ToySpace hanterar.

 

Tredjepartscookies hanteras av våra webbplatsanalys- eller marknadsföringsleverantörer. Våra leverantörer placerar dessa cookies på din enhet om samtycke har getts.

 

Lista över cookies:

 

CART – Länkat till din varukorg.

CATEGORY_INFO – Lagrar kategori informationen på sidan så att sidorna kan visas snabbare.

COMPARE – De produkter du har på produktjämförelselistan.

CUSTOMER – En krypterad version av ditt kund-ID i webbutiken.

CUSTOMER_AUTH – Indikator på om du för närvarande är inloggad i webbutiken.

CUSTOMER_INFO – En krypterad version av den kundgrupp du tillhör.

CUSTOMER_SEGMENT_IDS – Lagrar kundsegment-ID.

EXTERNAL_NO_CACHE – En flagga som indikerar om cachelagring är inaktiverad eller inte.

FORM_KEY – Lagrar formulärnyckeln som används av sidans cachefunktion.

FRONTEND – Ditt sessions-ID på servern.

GUEST-VIEW – Tillåter gäster att ändra sina beställningar.

LAST_CATEGORY – Den senaste kategorin du besökte.

LAST_PRODUCT – Den senaste produkten du tittade på.

NEWMESSAGE – Indikerar om ett nytt meddelande har tagits emot.

NO_CACHE – Indikerar om det är tillåtet att använda cache.

PERSISTENT_SHOPPING_CART – En länk till information om din kundvagn och produktvisningshistorik om du har frågat webbplatsen.

RECENTLY COMPARED – Produkterna du nyligen har jämfört.

STF – Information om produkter du har mailat till vänner.

STORE – Nätbutikens eller språket du har valt.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE – Indikerar om en kund har godkänt användningen av cookies.

VIEWED_PRODUCT_IDS – Produkterna du nyligen har tittat på.

WISHLIST – En krypterad lista över produkter som lagts till på din önskelista.

WISHLIST_CNT – Antal produkter på din önskelista.

 

6. Dina rättigheter

 

I den mån vi behandlar personuppgifter om dig har du rättigheter enligt personuppgiftslagen och GDPR.

 

ToySpace har rutiner för intern kontroll och informationssäkerhet i enlighet med gällande integritetsregler i Sverige. Dina personuppgifter kommer endast att lagras så länge som ToySpace har ett betydande behov av det (för att fullgöra skyldigheter enligt lag, förordning, avtal eller samtycke). Dina personuppgifter kommer att raderas när vi inte längre behöver informationen eller vi får en begäran om radering utan laglig skyldighet att behålla den.

 

Vi anser att vår integritetspolicy ger tillräcklig information om hur vi behandlar dina personuppgifter. Om du har specifika frågor som inte kan besvaras i integritetspolicyn kan vi svara på dem på begäran.

 

Vid åtkomst släpper vi inte:

 

-Innehållet i e-postkorrespondensen du har haft med oss. Dessa uppgifter har du redan själv och vi lämnar därför inte över dem vid en begäran om insyn.

-Intern dokumentation av våra integritetsbedömningar. Vi släpper inga interna arbetsdokument. Du kommer dock att kunna få en sammanställning av våra bedömningar om du har rätt till dem, till exempel grunden för att använda berättigat intresse som underlag för behandling.

 

Om du begär radering kommer vi att radera all information vi har om dig, förutom det vi enligt lag är skyldiga att spara. Orderunderlag kommer att förvaras i enlighet med bokföringslagen.

 

Om du har frågor om dina rättigheter kan du kontakta oss på support@toyspace.se

 

7. Ändringar av personuppgiftspolicyn

Denna personuppgiftspolicy uppdateras kontinuerligt. Den nuvarande versionen är den som kan hittas här på toyspace.se när som helst.

Integritetspolicy är viktigt för oss på Toyspace.se och vi värnar om din integritet. Vi arbetar för att säkerställa att dina personuppgifter skyddas vid användning av våra tjänster i enlighet med gällande lagstiftning. I denna policy ger vi dig information om hur vi hanterar dina personuppgifter i samband med att du besöker våra webbsidor, registrerar ett konto på Toyspace.se, köper våra produkter eller tar kontakt med oss.

Behandlingsansvarig för de personuppgifter vi behandlar är ToySpace AB, Østerskogen 48 N-4879 Grimstad, Norge - organisationsnummer 559137-9812.

Vilka personuppgifter samlas in?
Vår hemsida använder sig av cookies och andra spårningstekniker för att förbättra din onlineupplevelse. Vi samlar in din e-postadress, ditt fullständiga namn, din adress och ditt telefonnummer för att kunna leverera varorna och kontakta dig om det behövs i förbindelse med din beställning. Vi sparar inte någon kortinformation. Hantering av personuppgifter i förbindelse med köp hanteras av våra betalningsleverantörer Afterpay (faktura) och Nets (kortbetalning). Du kan hitta information om hanteringen av detta på deras respektive hemsidor. Vi samlar också in köphistorik från Toyspace.se baserad på din e-postadress och information om användning av nätbutiken genom så kallade cookies (informationskapslar). Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder oss av här.

Hur använder vi informationen?
Vi använder den insamlade informationen för att kunna skicka dig de varor du har beställt och för att kontakta dig om det är nödvändigt. Upplysningar om användande av webbplatsen och tidigare köphistorik används för att visa dig relaterade produkter samt för att kunna anpassa marknadsföringen via andra kanaler såsom sociala medier och Google.

Information om ditt användande av webbplatsen samlas också in för att kunna producera statistik om trafik, köp och användarbeteenden på vår webbplats. Information om detta är avidentifierad.

Tredje part
Vi säljer inte vidare dina personuppgifter till tredje part. Tredje part får endast visa data om det är nödvändigt för att de ska kunna utföra sina specifika tjänster till oss, så att vi i vår tur kan tillhandahålla dig våra tjänster. Relevanta uppgifter som måste samlas in för att genomföra köpet kommer att delas med våra betalningsleverantörer AfterPay och Nets samt vår transportör Bring. Toyspace.se använder sig bland annat av Googles annonstjänster och Google Analytics. Du kan läsa mer om Googles insamling, delning och användning av data här.

Radering av information
Du kan själv se och administrera informationen vi har om dig genom att logga in på ditt användarkonto. Om du önskar så kan ditt användarkonto raderas, kontakta kundservice för att få hjälp med detta. Du kan återkalla ditt samtycke till att dina personuppgifter behandlas i förbindelse med att få anpassad marknadsföring. Det görs enklast genom att trycka på “avprenumerera” längst ned i vårt nyhetsbrev. Du kan kontakta support@toyspace.se för att få hjälp med detta.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.