Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42141 McLaren Formula 1 racerbil

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 591:-
I lager
SKU
02222-59
   

Ta bort allt som stör och ta fram ditt inre mästarfokus. Det är dags att bygga den otroligt detaljerade modellen LEGO® Technic McLaren Formula 1™ racerbil 42141. När du tagit dig över mållinjen kommer du att känna en enorm stolthet – och ha en imponerande uppvisningsmodell för att fira ditt engagemang.

Ett nära samarbete mellan LEGO Koncernen och McLaren Racing

Inför säsongen 2022 har LEGO Technic designerna samarbetat nära med designerna på McLaren Racing. Båda expertgrupperna utvecklade sina modeller samtidigt, vilket gör detta till ett väldigt speciellt samarbete. LEGO Technic versionen har en V6-cylindermotor med rörliga kolvar, styrning, fjädring och differential, precis som originalet.

Ge din passion bränsle

Racingförare kallar det för att gå in i zonen – ett tillstånd av förhöjd koncentration som krävs för att du ska kunna prestera på topp. Nu är det dags för dig att hitta din zon när du framkallar samma fokus och återskapar dina favoritfordon med LEGO Technic set utformade för vuxna och fans av saml rbilar.

 • Ett bygge för Formel 1-fans – Bygg en detaljerad modell av McLarens F1-bil 2022 med byggsetet LEGO® Technic McLaren Formula 1 racerbil (42141) för vuxna.
 • Ett nära samarbete – LEGO® designerna har samarbetat nära med teamet på McLaren Racing, och båda expertgrupperna utvecklade sin version av bilen samtidigt inför racingsäsongen 2022.
 • En kopia av originalet – Med funktioner som en V6-cylindermotor med rörliga kolvar, styrning, fjädring och differential för exakt kurvtagning.
 • Ett projekt för vuxna – Denna McLaren F1-modell ger vuxna LEGO® byggare chansen att uppslukas av sin passion samtidigt som de får njuta av ett medvetet bygge av en uppvisningsmodell att glädjas åt.
 • Dimensioner – LEGO® Technic™ McLaren F1 modellen är 13 cm hög, 65 cm lång och 27 cm bred.
 • Detaljerade bygginstruktioner – De snygga instruktionerna innehåller en bygguide för modellen och information om samarbetet mellan McLaren Racing och LEGO® designerna.
 • Sponsordekaler – Sätt pricken över i på din modell med sponsordekaler, precis som på en riktig F1-racerbil.
 • Välkommen till din zon – LEGO® Technic världen erbjuder avancerade byggbara modeller för vuxna LEGO fans som vill ha en givande byggupplevelse med en uppvisningsmodell att njuta av.
 • Hög kvalitet – LEGO® Technic delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop lika lätt varje gång.
 • Säkerheten först – LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att se till att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 1432
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell42141
EAN5702017160795
VarumärkeLEGO
LEGO Technic McLaren racerbil - utviklet sammen med den ekte modellen LEGO Technic McLaren racerbil - utviklet sammen med den ekte modellen

Nära samarbete

Utvecklad tillsammans med den riktiga McLaren racerbilen.

Lego Technic racerbil med imponerende kurver - laget for å stilles ut Lego Technic racerbil med imponerende kurver - laget for å stilles ut

Visa fram din lidenskap

Med imponerande kurvor är denna modell gjord för att ställas ut.

Lego Technic McLaren Formula 1 racerbil med logo Lego Technic McLaren Formula 1 racerbil med logo

Autentisk märkesvara

Beundra de finare detaljerna som sponsorlogotyperna.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.