Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Musik och disco

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Varumärke
Ålder

Barn älskar lek med musik och sång. Introducera dem för musikens värld med instrument för barn, karaokehögtalare, mikrofoner, discokulor och discoljus.

Musik och disco Musik och disco

34 artiklar

per page

Andra gillar också:

Discobelysning, högtalare, mikrofoner och instrument för barn

Barn älskar att leka med musik och sjunga. Introducera dem till musikens värld och låt dem spela gitarr, keyboard eller trummor. Det är roligt att leka ensam och tillsammans med andra. Med en högtalare kan du spela din favoritmusik, antingen i vardagsrummet eller på ditt rum, och du kan självklart sjunga med till favoriterna. Bjud in till discofest, och släpp ut håret med discokula och discoljus som blinkar i regnbågens alla färger.

Discokula, färgglada lampor, musik att dansa till och mikrofon att sjunga med i – allt du behöver för en ordentlig discofest med vännerna eller hemma på ditt rum. Det är också roligt att leka danslek eller använda discoljus i alla regnbågens färger. Du kan också krydda festen med en discokula för att sätta extra piff. Med din egna högtalare kan du styra musiken själv, och de vuxna kan bara hålla sig undan!

Vill du lära dig spela piano, slå hårt på trummor, spela på gitarrens strängar eller starta ett eget band? Att spela musik och instrument hjälper till att utveckla barns kreativa färdigheter. Det kan också bidra till att skapa en glädje för musik, och en lust att lära sig ett instrument. Låt dem spela, testa och prova på något av våra instrument för barn och se glädjen i att lära sig nya saker eller hålla små konserter för familj och vänner.

Spännande musikleksaker och discotillbehör till barnrummet! Om du letar efter discotillbehör, keyboard, gitarrer eller andra instrument till dina barn, då hittar du dem här!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.