Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Byggsatser och konstruktionsleksaker

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Kategori
Varumärke
Ålder

Kolla in vårt utbud av byggsatser, byggklossar, kulbanor och magnetiska byggsatser. Vi har byggsatser och klossar för de minsta och för de lite äldre barnen.

Byggsatser Byggsatser

Artiklar 1-40 av 139

Page
per page

Andra gillar också:

Byggsatser, byggklossar, magnetiska byggsatser och kulbanor

Genom lek med byggsatser och byggklossar övar barn flera färdigheter - de lär sig att sortera och se mönster, samtidigt som de får förståelse för omgivningen. Satsen gör att barnen kan vara kreativa, samtidigt som de stärker sina motoriska färdigheter. I denna kategori har vi samlat flera typer av roliga bygg- och konstruktionsuppsättningar som barn kan bygga och sätta ihop.

Byggsatser och konstruktionsleksaker är stora och varierar från träsatser till metallsatser, och kit som monteras med hjälp av magneter till kit som består av ett stort antal plastklossar. Gemensamt för alla byggsatser är att de ger ett stort antal möjligheter och oändligt med lektid. Här hittar du byggsatser där du kan leka vidare med slutresultatet, och byggsatser där själva byggnaden är i fokus och du kan utforska olika byggmetoder och kompositioner av samma delar. Bygg en figur, ett tågspår, ett fordon, ett högt torn av klossar, magnetiska strukturer eller roliga kulbanor. Utbudet är stort och möjligheterna större!

Hos oss hittar du ett stort urval byggsatser från några av världens mest kända märken inom byggsatser och byggleksaker.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.