Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Schleich Horse Club 42344 Häststall med ryttare och hästar

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Schleich Horse Club presenterar barnen för livet på hästgården. Här träffar de många olika hästraser, tjejer och killar som älskar hästar, och som rider, sköter och matar hästarna. Utöka det roliga rollspelet med olika hästar, stall, hus, tävlingar och tillbehör.

Schleich Farm World tar med barnen till gården och låter dem ta del av bondens liv tillsammans med alla djur som finns på en gård, de olika byggnaderna som djuren bor i, tillbehör och fordon som bonden behöver för att ta hand om sina djur.

Schleich Wild Life låter barn lära känna vilda djur som finns på savannen, i regnskogen, i Arktis, i skogen eller i öknen. Wild life från Schleich har ett stort utbud av farliga djur, utrotningshotade djur, försiktiga djur, små och stora djur, och ger barn en förståelse för mångfalden i djurvärlden och hur de lever tillsammans.

Schleich Bayala är en magisk värld bland tomtar, enhörningar, sjöjungfrur, sjöhästar och drakar. Här introduceras barnen till en värld av vänskap, magi och äventyr, där de kan skapa sina egna berättelser i ljusa, vackra Bayala.

Schleich Dinosaurs tar dig tillbaka till en förhistorisk värld där stora, små, kvicka, starka och flygande dinosaurier härskar. Här träffar barnen bland annat Tyrannosaurus Rex, rovfåglar, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, där de lever sida vid sida med aktiva vulkaner och forskare som försöker hitta svar.

Vårt lågpris: 865:-
I lager
SKU
18116
   

Den nya stallbyggnaden är klar. Med sina gröna dörrar och rosa fönster är den mycket fin. Lissi och de andra flickorna kan inte vänta. Hästarna står i stora spiltor. De har halmbalar och foder, men först vill de komma ut på en ridtur.

”Äntligen! Den nya stallbyggnaden är klar!” Förväntansfullt sätter sig Lissi i bilen. Hennes mamma går iväg. ”Förhoppningsvis är det så fint som ägaren Miller lovade!”, tänker Lissi. Hon hoppar ut så fort som de kommer fram till stallet. ”Wow! Det är till och med ännu finare än vad jag hade trott!” Med sina gröna dörrar och rosa fönster och fönsterkarmar ser stallet verkligen helt otroligt fin ut. Lissi springer omedelbart från bilen till stallbyggnaden. Hennes älskade arabsto, Stella, står i en av de stora boxarna. ”Jag har saknat dig så mycket!”, utbrister hon. De två dagarna som hon behövt vänta tills de äntligen kunde ses igen har känts som en evighet. Hon kramar om sin häst och hämtar en låda med äpplen och morötter. Hon matar Stella och sedan kan de två ge sig ut på en ridtur. Vilken underbar dag! Solen skiner, ett litet arabföl dansar runt i paddocken, fåglarna kvittrar och Lissi är glad över den nya stallbyggnaden. Om en stund ska hon borsta och mata sitt sto och ge henne en speciell present – ett helt nytt täcke.

Roliga fakta

 • Flickorna fick hjälpa till att designa denna stallbyggnad. Det var därför som den blev så fantastiskt fin.

Funktioner

 • Paddock med tak blir till öppen ridhall
 • Rörligt takfönster
 • Utrustad med krubbor, vattenkoppar, hållare för sadlar och tömmar

Innehåll

 • 1 hästgård, 12 staket
 • 1 arabhäst sto, 1 arabhäst föl, 1 fritidsryttare, 1 fritidssadel, 1 tömmar, 1 täcke
 • 1 hållare, 1 hö, 1 halm, 4 foderhäck, 4 vattenho, 4 sadelhållare, 2  blomlådor
 • 1 massageborste beige, 1 ryktskrapa, 1 hovskrapa, 1 rengöringsbox, 1 morot, 1 äpple grönt, 1 högaffel,
 • 1 klistermärke

Detaljer:

 • Mått: 57 x 14 x 38 cm.
 • Rek.ålder: från 5 år.
Mer information
Modell42344
EAN4055744005602
VarumärkeSchleich
Stall med plass til 4 og hesteinnhegning Stall med plass til 4 og hesteinnhegning

Stallet är klart

Fint set med stall och stängsel för hästarna.

Med hest, føll og en rytter inkludert i tillegg til tilbehør Med hest, føll og en rytter inkludert i tillegg til tilbehør

Redo för en ridtur

Ta trevliga turer tillsammans och se hästarna springa runt.

Stallene har drikketrau og dørlemmer til uteområder Stallene har drikketrau og dørlemmer til uteområder

Plats för flera

Med stallplats för 4 hästar, och med dörrar som går att öppna.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.