Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

BRIO World Lift and Load Warehouse Set 33887 - tågpaket med tågbana, lokomotiv och hiss - 32 delar

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 697:-
Tillfälligt slut
SKU
06182-29

BRIO World lyft- och lasttågssats tar tågleken till nya höjder med en 37 cm hög lyft med fyra våningar, 24 rälsdelar, dubbelbro och lastränna.

Att bygga på höjden är alltid kul, och detta tågset från BRIO World låter dig bygga ett spännande tågspår med bro, hiss, svängar och ändstationer. Bygg broarna, som även kan staplas ovanpå varandra, lägg till svängar, ramper och koppla ihop hissen. Hissen har fyra nivåer och låter dig lasta av på toppen och se lasten susa nerför schaktet som är byggt på utsidan av tornet. Detta 32-delade tågspårsset ger dig många olika alternativ, du bestämmer vad du ska bygga och hur högt!

Montera det tågspår du vill ha genom att koppla ihop de olika delarna. Kör in godståget i hissen, vrid på hjulet för att ta hissen till toppen och rulla nerför backarna. Detta lekset ger dig mer lek och fler byggmöjligheter för kreativ lek. Tågsetet kan användas lika enkelt ensamt som med andra BRIO World-set.

Innehåller:

  • Hiss med bergsplattform och lastränna
  • Broar
  • 24 tågspår och stöddelar
  • Godståg med vagn och last
  • Truck
  • Figur
  • Vägspärr

Detaljer:

  • Mått: 72 x 37 x 64 cm
  • Antal delar: 32
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell33887
EAN7312350338874
VarumärkeBRIO
33887 brio togsett med høy heis og lastesjakt 33887 brio togsett med høy heis og lastesjakt

Schakt

Släpp ner lasten i rännan och se hur den glider ner till marknivå.

33887 brio togbane med 370 mm høy heis 33887 brio togbane med 370 mm høy heis

370 mm högt

Hissen är hela 370 mm hög och bidrar därför till nöje på hög nivå.

33887 brio togbane med 2 broer som kan bygges i høyden 33887 brio togbane med 2 broer som kan bygges i høyden

Broar

Välj om du vill placera broarna var för sig eller ovanpå varandra för att skapa en hög bro.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.