Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

LEGO Blommor

Ta en paus från vardagen med byggbara modeller från LEGO Botanical Collection, och sätt färg på din omgivning med underhållsfria blomdekorationer.

Bästsäljande LEGO Blommor

Bygg en vacker rosbukett

Njut av ett avkopplande byggprojekt med LEGO Icons 10328 Bukett med rosor, eller ge bort den tidlösa byggbara buketten till någon du älskar - en perfekt present på Mors dag eller vid andra speciella tillfällen.

Fin byggsats för växtälskare

LEGO Icons 10329 Små växter består av öken, tropiska och köttätande blommor i byggbara terrakottafärgade behållare. Perfekt present till båda nya och erfarna byggare.

Låt kreativiteten blomstra

Skapa ett härligt blickfång i rummet med byggsetet LEGO Icons 10313 Bukett med vilda blommor, och sprid verklig blomsterglädje med blommor som varar för evigt.

Köp 3 och betala endast för 2, och skapa din egen blombukett

Välj och vraka för att skapa din egen personliga blombukett med 3 för 2-medlemsdeal på LEGO Blommor.

Köp här

LEGO Botanical Collection - Blommor som håller för evigt

Upptack en värld av naturligt underverk bland vårt utbud av LEGO botaniska set för vuxna, med LEGO växter och blommor. Varje byggsats ger dig en inblick i den underbara essensen av naturens under och du kan återskapa den delikata elegansen hos blommande blommor och frodiga växter. Den botaniska LEGO-samlingen överträffar vanliga replikor; den erbjuder oändliga möjligheter för obegränsad kreativitet och personliga uttryck. Mixa och matcha olika bladverk för att skapa skräddarsydda dekorationer eller ta inspiration från noggrant utformade set. Dessutom har många av LEGO-seten för botaniska samlingar för vuxna nu bioplastelement gjorda av hållbart odlat sockerrör.

Berika ditt utrymme med den tidlösa skönheten hos LEGO botaniska set, noggrant designade för vuxna. Upplev naturens underverk som omsorgsfullt återskapats i varje LEGO-kloss. Dessa set är underbara presenter till kvinnor och män som vill ge sitt hem en touch av natur.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.