Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Shop

Är du en superbyggare eller en nybörjare som öppnar din första LEGO ask? Eller är det så att du önskar att återuppleva barndomens magiska ögonblick?

Låt dig engageras och utmanas av leken med byggklossar och byggsatser från LEGO – så som barn och vuxna låtit sig fascineras av den ikoniska byggklossen i över 60 år!

LEGO-klossarna är basen för byggsatserna som är älskat av miljoner barn och vuxna världen över. LEGO låter dig bygga och sätta ihop byggverk i nästan oändligt antal kombinationer. I tillägg kan du också välja att bygga ett av LEGOs många byggsatser genom att följa färdiga instruktioner. Det är endast fantasin som sätter gränser!

LEGO tar med dig på spännande uppdrag och nya äventyr till yttersta rymden, resor med kända figurer, eller till en fantasivärld du aldrig sett maken till förr. Med City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, DOTS, Super Mario, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Speed Champions, Minifigures, Achitecture, Mindstorms och Creator är möjligheterna många. Och utifrån ett barns perspektiv är de till och med oändliga!

Vad blir ditt nästa äventyr med LEGO?

PrisMatch på LEGO

Hos oss hittar du det största urvalet av LEGO, till de lägsta priserna. Kom ihåg att vi också har PrisMatch på LEGO! Det innebär att om du hittar en LEGO-sats som är billigare i en annan nätbutik, kan vi matcha den prisen. Detta gäller både innan köp, och upptill 7 dagar efter din beställning. Det gäller endast svenska nätbutiker med .se som domän. Läs mer om villkoren för PrisMatch.

LEGO, LEGO logoen, minifiguren, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, FRIENDS logoen, MINIFIGURES logoen, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO och NEXO KNIGHTS är varumärken som tillhör LEGO Gruppen. ©2020 The LEGO Group

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.