Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

LEGO Shop

Är du en superbyggare eller en nybörjare som öppnar din första LEGO ask? Eller är det så att du önskar att återuppleva barndomens magiska ögonblick?

Låt dig engageras och utmanas av leken med byggklossar och byggsatser från LEGO – så som barn och vuxna låtit sig fascineras av den ikoniska byggklossen i över 60 år!

LEGO-klossarna är basen för byggsatserna som är älskat av miljoner barn och vuxna världen över. LEGO låter dig bygga och sätta ihop byggverk i nästan oändligt antal kombinationer. I tillägg kan du också välja att bygga ett av LEGOs många byggsatser genom att följa färdiga instruktioner. Det är endast fantasin som sätter gränser!

LEGO för vuxna, Adults welcome, kan ge dig en avkopplande stund och vara en välkommen paus från en stressig vardag. LEGOs byggsatser för vuxna tar dig in i underhållningsvärlden, låter dig uppleva konst, design, resor och historia, erbjuder intressanta upptäckter från vetenskap och teknik, väcker intresse för lyxbilar eller tar dig till en galax långt borta.

LEGO tar med dig på spännande uppdrag och nya äventyr till yttersta rymden, resor med kända figurer, eller till en fantasivärld du aldrig sett maken till förr. Med City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, DOTS, Super Mario, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Speed Champions, Minifigures, Achitecture och Creator är möjligheterna många. Och utifrån ett barns perspektiv är de till och med oändliga!

Vad blir ditt nästa äventyr med LEGO?

LEGO, LEGO logotypen, minifiguren, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA,FRIENDS logotypen, MINIFIGURES logotypen, DIMENSIONS, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS, MIXELS och NEXO KNIGHTS är varumärken som tillhör LEGO gruppen.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.