Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Julkalendrar

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Varumärke
Ålder

16 artiklar

per page

Populära julkalendrar med byggsatser, figurer, dockor, samlarkort eller böcker

Tiden fram till jul kan kännas lång, särskilt för de allra yngsta. För att göra väntan kortare kan man använda små överraskningar i dagarna fram till den stora dagen. Med en adventskalender kan barnen räkna ner dagarna samtidigt som de öppnar luckorna i kalendern och hittar små presenter från sin favorit-TV-serie, samlar på sina favoritdjur och tillbehör, bygger ihop små byggsatser med klossar och minifigurer, utökar sin leksakssamling med fordon eller klär sina dockor i nya kläder och tillbehör. Eller kanske flyttar självaste Nissen in i år och bjuder på massor av roliga och busiga hyss som underhåller och glädjer barnen?

En presentkalender, likt julkalendern, är också populär bland barnen. Slå in 24 små presenter till varje barn eller låt barn i samma familj turas om att öppna. Med vårt "3 för 2" erbjudande har du möjlighet att välja tre favoriter men bara betala för två, för vi bjuder på den billigaste. Ett annat tips är att spana in vår Outlet, här hittar du också många bra fynd, perfekta för presentkalendern!

Köp adventskalendern som gör väntetiden extra speciell och bygger upp förväntningarna inför den stora dagen. Se vårt stora utbud av julkalendrar och adventskalendrar för ditt barn. Vi har samlat alla våra populära julkalendrar på ett ställe!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.