Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Resor och fritid

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Kategori
Varumärke
Ålder

Artiklar 1-40 av 118

Page
per page

Andra gillar också:

Resväska, kabinväska, barnryggsäck, resväska för barn, necessär.

Resan kan vara kort eller lång, kräva flygplan eller innebära en kort promenad tvärs över gatan till en vän, eller en weekend med familjen. Ska du på semester eller övernattning hittar du det du behöver av utrustning och tillbehör här. Barn älskar att packa sina egna väskor eller resväskor som de vill ta med sig. Då kan de fylla väskan med sin favoritnalle, leksaker, böcker eller kläder som de behöver på resan. Resväskan kan komma med två eller fyra hjul som gör det enkelt för barnet att rulla den själv, eller fyra hjul och utformad så att barnet kan sitta på den, vilket kommer väl till pass när de små benen blir trötta. Här hittar du ett stort utbud av väskor, resväskor och resväskor med hjul för barn. Vi har förskoleryggsäckar, resväskor för barn, resväskor med hjul, plånböcker och necessärer från välkända varumärken, med många fina motiv av karaktärer från tv och film. Låt barnen packa sitt eget bagage när de ska iväg - det är alltid kul!

Om du ska långt bort eller planerar en semester i solen, kanske du vill packa med dig UV-kläder som skyddar barnets ömtåliga hud och som fungerar som solskydd UV-50. UV-dräkter, våtdräkter, flytvästar och UV-hattar skyddar barnet mot skadliga strålar från solen, och kan även verka isolerande och hjälpa barnet att hålla värmen i vattnet.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.