Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Icons 10300 Tillbaka till framtiden – Tidsmaskin

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 870:-
I lager
SKU
06227-63
   

Fans av Tillbaka till framtiden, vi har det ultimata projektet för er: LEGO® Tillbaka till framtiden – Tidsmaskin (10300), ett modellbyggset för vuxna. Nu kan du fördjupa dig i en av världens mest älskade filmtrilogier och bygga 1 av 3 versioner av den tidsresande bilen.

Lägg tid på detaljerna

Doc och Marty reste i 140 km i timmen, men du kan låta det ta så lång tid du vill när du bygger alla imponerande detaljer i detta set, med autentiska funktioner som öppningsbara måsvingedörrar, däck som fälls in för flygläge, upplyst fluxkondensator, tryckta datum på instrumentbrädan och öppningsbar motorhuv, plus svävarbräda och utbytbara registreringsskyltar. Med minifigurerna av Doc och Marty blir detta den perfekta uppvisningsmodellen för att hylla din favoritfilm.

Välkommen till din zon

Ge dig själv egentid med högkvalitativa, byggbara LEGO modellset för vuxna. Detta set är det senaste i en serie LEGO filmbilar och blir ett uppslukande projekt för dig eller en perfekt presentidé till alla som älskar samlarobjekt från Tillbaka till framtiden.

 • Bygg en ikon – Njut av kvalitetstid medan du bygger alla detaljer i LEGO® Tillbaka till framtiden – Tidsmaskin (10300), med 3 olika modellversioner att välja på.
 • Bygg 1 av 3 modeller – Version 1 har åskledare och plutoniumkammare, version 2 har Mr. Fusion och svävarfunktion, och version 3 har däck med vit sida och ett kretskort.
 • Öppningsbara måsvingedörrar – Modellversionen av bilen från Tillbaka till framtiden har de berömda måsvingedörrarna, precis som i filmerna.
 • Flygläge – Bilens däck kan fällas ner för flygläge. Bland övriga detaljer finns en upplyst fluxkondensator, tryckta datum på instrumentbrädan och öppningbar huv.
 • Innehåller 2 minifigurer, plus tillbehör – Upptäck detaljerna från filmerna, som Martys svävarbräda och registreringsskylten med texten OUTATIME. Minifigurer av Doc och Marty McFly ger liv åt din uppvisningsmodell.
 • Ett projekt värt att lägga tid på – Byggsetet med bilen från Tillbaka till framtiden är speciellt utformat för vuxna som är redo för nästa uppslukande projekt
 • Dimensioner – Modellen är 12 cm hög, 35 cm lång och 19 cm bred.
 • Ett projekt för vuxna – Detta LEGO® set ingår i en samling byggset designade för vuxna byggfantaster som älskar vacker design, intrikata detaljer och elegant arkitektur.
 • Material i hög kvalitet – LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Testad säkerhet – Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först. Därför genomgår de grundliga tester, så du kan vara säker på att denna modell är säker och robust.

Detaljer:

 • Antal klossar: 1872
 • Ålder: från 18 år
Mer information
Modell10300
EAN5702017153186
VarumärkeLEGO
LEGO Creator Expert 10300 Tidsmaskin De Lorean med autentiske detaljer LEGO Creator Expert 10300 Tidsmaskin De Lorean med autentiske detaljer

Ikoniska måsvingedörrar

Autentiska detaljer inkluderar måsvingedörrar som kan öppnas.

Lego 10300 Back to the future byggesett med lysbrikke Lego 10300 Back to the future byggesett med lysbrikke

Flux Capacitor

Använd ljusblocket för att återskapa en imponerande egenskap.

Lego Back to the Future 10300 kjøretøy med flymodus-funksjon Lego Back to the Future 10300 kjøretøy med flymodus-funksjon

Redo för flygläge?

Använd flipfunktionen för att ställa in hjulen i flygläge.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.