Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

LEGO Creator Expert

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Karakter

Kolla in byggsatserna från LEGO Creator Expert. Seten i denna serie är speciellt utvecklade för erfarna byggare i tonåren och äldre.

LEGO Creator Expert byggsats LEGO Creator Expert byggsats

7 artiklar

per page

LEGO Creator Expert - kreativt och utmanande byggande

De mest komplexa modellerna från LEGO, som oftast är avsedda för vuxna eller erfarna LEGO-byggare! De är helt enkelt otroligt häftiga!

LEGO Creator Expert-serien är speciellt utvecklad för erfarna byggare i tonåren och uppåt. Seten kräver goda byggfärdigheter och ställer också krav på stor kreativitet och fantasi för att få största möjliga glädje av varje set. Eftersom varje set kräver specifika färdigheter, är belöningen också större i form av några av världens mest kända byggnader och fordon. Oavsett om du ger dem som gåvor eller köper dem till dig själv, erbjuder dessa byggsatser timmar av utmanande och kreativt nöje.

Här hittar du kända och ikoniska byggnader där du kan bygga ihop modeller av det verkliga konstverket. Du kan också bygga olika byggnader som kan sättas ihop för att bilda en mysig gata, fantastiska blommor och växter, kända fotbollsarenor som passar perfekt för fansen eller ikoniska fordon med unika detaljer precis som originalen.

LEGO Creator Expert rekommenderas för åldrarna 16 - 100 år.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.