Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Creator Expert

26 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

26 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

LEGO Creator Expert

LEGO Creator Expert serien är framtagen speciellt för erfarna byggare i tonåren och äldre. Byggsatserna kräver goda byggfärdigheter och ställer höga krav till kreativitet och fantasi för att få så mycket som möjligt ut av varje byggupplevelse.

Här hittar du detaljerade modeller av världens mest kända byggnader, fordon och fantastiska miljöer – till exempel det vackra vinterlandskapssetet som sprider en otrolig julstämning. Oavsett om du ger bort ett set i present eller köper det till dig själv så kommer det att bjuda på många timmars utmanande och roligt byggande.

Här hittar du kända monument som exempelvis Sydneys operahus, Tower Bridge, Taj Mahal och Big Ben. Du kan också bygga detaljrika modeller som föreställer Hogwarts, Millennium Falcon eller James Bonds Aston Martin. Eller varför inte skapa din egen stadsdel i LEGO med hjälp av Assembly Square, Diner och andra set.

LEGO Creator Expert rekommenderas från 16 år.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.