Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

LEGO Creator Expert

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Nyhet
Pris
Serie

11 artiklar

Sätt fallande sortering
per page

LEGO Creator Expert

De mest komplicerade modellerna från LEGO som ofta är för vuxna eller avancerade byggare av LEGO! De är helt enkelt otroligt coola!

LEGO Creator Expert-serien har utvecklats speciellt för erfarna byggare i tonåren och uppåt. Uppsättningarna kräver goda byggfärdigheter och kräver även en stor portion kreativitet och fantasi för att få ut det mesta av varje set. Eftersom varje set kräver vissa färdigheter är belöningen också större i form av några av världens mest kända byggnader och fordon. Oavsett om du ger dem i present eller köper dem till dig själv, ger dessa set timmar av utmanande, kreativt nöje.

Här hittar du kända och ikoniska byggnader, där du kan bygga ihop modeller av det verkliga konstverket, du kan också bygga olika byggnader som kan sättas ihop till en mysig gata, underbara blommor och växter, kända fotbollsarenor som är i rampljuset för fans eller ikoniska fordon med lika unika detaljer som originalet.

LEGO Creator Expert rekommenderas för åldrarna 16 - 100.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.