Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

LEGO TECHNIC

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Nyhet
Pris
Serie
Ålder

44 artiklar

Sätt fallande sortering
per page

LEGO Technic

LEGO Technic bjuder på roliga utmaningar för erfarna LEGO byggare. Med detaljer som exempelvis fungerande hjulupphängning kan barnen bygga en rad olika fordon med verklighetstrogna detaljer. Från kranar till racerbilar, alla set kan förvandlas till något helt annat vilket ger oändliga lekmöjligheter.

LEGO Technics spännande byggsystem gör det möjligt att bygga avancerade funktioner som växellådor, motorer och kranarmar av LEGO.

Technic serien rekommenderas från 6 år.

LEGO Technic

De tekniska och avancerade LEGO-seten. LEGO Technic erbjuder utmaningar för erfarna LEGO-byggare. Med element som fungerande fjädring och pneumatik kan barn bygga en rad fordon med verkliga funktioner – allt från automatiska dörrar till kraftfull fyrhjulsdrift. Från kranar till den senaste superbilen, och många av byggsatserna kan byggas om till något annat, vilket utökar lekmöjligheterna ytterligare.

LEGO Technic systemet gör det möjligt att bygga avancerade verklighetstrogna funktioner, inklusive växellådor, kolvmotorer och kranarmar, som kan integreras med andra LEGO klossar. Appen CONTROL+ låter dig ansluta till, och interagera med en rad fjärrstyrda motoriserade Technic-set, vilket väcker de färdiga fordonen till liv med rörelse och ljud.

Technic-serien rekommenderas för barn i åldrarna 6-14. Det är även den perfekta presenten för vuxna byggare.

Från LEGO Technic kommer de mest avancerade bilarna och fordonen, med autentiska detaljer, design inspirerad av riktiga bilar och fordon och med ett antal funktioner som är roliga att bygga och leka med. Byggsatserna från LEGO Technic låter dig bygga avancerade och realistiska modeller med växellådor och styrsystem. Bilar och fordon från Technic är lika detaljerade på insidan som på utsidan. Byggsatserna från LEGO Technic är lika populära bland vuxna som barn och är roliga projekt som ni kan fullföra tillsammans.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.