Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

LEGO Hard to Find - Exclusive LEGO

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Ålder
Serier

De exklusiva LEGO-byggsatserna, dessa set från LEGO som är lite extra Hard to find - du hittar dem här!

LEGO Hard to Find - Exclusive LEGO byggsatser LEGO Hard to Find - Exclusive LEGO byggsatser

Artiklar 1-40 av 63

Page
per page

LEGO Exclusives

Är du på jakt efter de stora LEGO seten, de med det lilla extra eller de som är Hard To Find? Då är serien LEGO Exclusive rätt för dig, och den hittar du här!

Här hittar du spännande, stora, sällsynta och speciella set från bland annat LEGO Creator Expert, LEGO Ideas, LEGO Harry Potter, LEGO Ninjago, LEGO City och LEGO Friends.

LEGO Hard to Find byggnader ger dig några av världens mest ikoniska byggnader, strukturer och konstruktioner i form av byggbara byggsatser. Återskapa några av världens arkitektoniska mästerverk och kombinera alla de detaljerade LEGO Modular byggnaderna med varandra för att skapa din helt egna gata, eller utmana dig själv med spännande detaljer, motoriserade och funktionella detaljer, som ger dig en mycket speciell byggupplevelse.

LEGOs universum har blivit ännu mer fantastiskt, och du kan nu fördjupa dig i LEGOs fantasivärld med att bygga byggsatser baserade på episka berättelser och äventyr du känner från TV och film, eller som byggs ur fantasin hos engagerade LEGO-fans. Kombinera dessa element med den ikoniska byggklossen, så har du helt plötsligt LEGO byggsatser som är lite ovanliga. LEGO Exclusives fantasy bjuder på byggsatser som kan vara lite svåra att få tag på, och som tar dig med till en värld som bara finns i fantasin.

Fånga magin med ikoniska bilmodeller, fordon och fantasifartyg med byggsatser från LEGO Hard to Find flygplan och fordon. De avancerade byggsatserna är utformade för att ge byggare en utmanande och tillfredsställande byggupplevelse full av nostalgi, spännande detaljer och unika mönster. Bilar, fordon och flygplan från LEGO är miniatyrer av välkända, unika och ikoniska fordon. Dessa byggsater kommer med funktionella och fungerande delar, och de är utformade i lika mycket detalj på insidan som på utsidan. LEGO Exclusives plan och fordon är de ultimata byggsatserna för alla LEGO-fans som älskar bilar och fordon.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.