Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Tillbehör

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
Ålder

Artiklar 1-52 av 132

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 132

Page
per page
Sätt fallande sortering

LEGO Tillbehör - Storage, Stationery

Bygg och inred barnrummet för att bli ett LEGO-rum! Den roliga LEGO Storage stilen, med massor av spännande LEGO-interiör för barnrummet och i resten av huset! Se alla fantastiska produkter! Vi har allt från vattenflaskor och matlådor till förvaringslådor och minifigurer i olika storlekar.

LEGO Stationery gör läxor till en lek, roliga brevpapper och anteckningsböcker med ikoniska byggklossar som kan byggas. Kanske något för ett vuxet LEGO-fan?

Har du ett hus fullt av LEGO klossar och byggsatser, men ingenstans att förvara dem? Förvara alla klossar i en lekfull LEGO förvaringslåda, och med LEGO förvaring blir det roligare att städa rummet, och det blir lättare att hålla ordning i det. Produkterna är gjorda med barn i åtanke, så att de enkelt kan hantera och använda dem själva. LEGO förvaringslådorna kan staplas och sättas ihop så att förvaringen blir ännu enklare!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.