Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Ålder

Artiklar 1-52 av 66

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 66

Page
per page
Sätt fallande sortering

LEGO Ninjago

Den otroligt populära LEGO Ninjago serien är baserad på en populär tv serie, där en modig grupp ninjor slåss mot skurkar som vill förstöra Ninjago City. Barn kan följa med Wu, Zane, Nya, Jay, Lloyd, Kai och Cole i strid och leka ut scener och berättelser från filmerna och serien med sina vänner, vilket gör detta till en social upplevelse.

Som med alla LEGO-leksaker är byggandet en del av det roliga med dessa spännande och färgglada set. Den perfekta inspirationen till att utveckla fantasifulla sinnen. Barnen kommer att ha jättekul när de bygger ihop de olika seten och sedan leker ut berättelserna. Det finns oändliga äventyr att ta del av med drakar, ninjatempel, minifigurer, stridsfordon, vapen och byggnader. Kampen mellan gott och ont har kommit till Ninjago City, kommer de goda ninjorna att kunna bekämpa de onda skurkarna, skydda staden, dess hemligheter och skatter?

LEGO Ninjago är optimal för barn i åldrarna 5-10.

Ta en tur till staden Ninjago och vandra runt mellan palatser, kloster och hamnområden och se vad som gömmer sig i de smala gatorna eller runt nästa hörn. Upplev en värld full av ninjor, drakar och mytiska varelser från LEGO Ninjago. Ninjago är en spännande värld från LEGO, där ninjor kämpar mot onda krafter, och där byggnaderna har spännande detaljer, vackra mönster och många unika egenskaper där den ikoniska byggklossen är alltingens ursprung. Bygg din egen Ninjago City med byggnader och tillbehör från serien LEGO Ninjago.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.