Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO CITY

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Nyhet
Pris
Serier
Serie
Ålder
Interesse

Artiklar 1-52 av 105

Sätt fallande sortering
Page
per page

LEGO City

City är LEGOs mest populära produktserie som innehåller klossarna du behöver för att bygga ihop en spännande stad med hus, bilar och mycket mer.

LEGO City serien hjälper ditt barn att återskapa livet i en vanlig stad, med hjälp av byggsatser som bidrar till många timmars spännande lek. Bygg och lek med brandbilar, polisstationer, kända byggnader, flygplatser, hamnar och allt annat som hör en stad till. Här hittar du detaljrika modeller som främjar barnets kreativitet och utvecklar de finmotoriska färdigheterna.

Fånga skurkar med hjälp av polismotorcyklar, släck bränder med brandbilar och flyg sedan de skadade figurerna till sjukhuset med helikoptern! LEGO City är en fantasivärld där allt är möjligt, här finns inga gränser för hur kul det kan bli - låt fantasin flöda!

LEGO City serien är främst anpassad till barn från 5-12 år.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.