Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

LEGO för vuxna

Upptäck LEGO-seten som är designade för att vara utmanande, avkopplande och ge timmar av byggglädje för vuxna.

Mest sålda LEGO set för vuxna

Nu är det din tur att gå inn i zonen

Bygg och ställ ut denna LEGO Technic 42171 Mercedes F1 modellbil som består av 1642 delar. Modellen av racerbilen från 2023-säsongen är full av autentiska detaljer och funktioner, och erbjuder en engagerende upplevelse för vuxna motorsportfans.

Ge dig ut på en historisk resa

Upplev alla steg i uppbyggnaden av detta ikoniska landmärke i Paris med LEGO Architecture 21061 Notre-Dame de Paris byggsats. Återskapa autentiska detaljer som rosettfönster och mittspira omgiven av statyer, och ta av taket för att beundra pelarna och bågarna inuti.

Bygg en vacker rosbukett

Skapa en elegant utställning för hemmet eller kontoret med byggsatsen LEGO Icons 10328 Rosbukett för vuxna. LEGO Icons Rosbukett 10328 är en del av LEGO Botanical-serien. Bygg ensam eller tillsammans med familj och vänner.

Brett utbud av LEGO-set för vuxna

Låt din entusiasm för komplicerade konstruktioner släppas fri med LEGO-set för vuxna byggare. Utforska utsökt detaljerade byggsatser från LEGO Icons, fördjupa dig i arkitektoniska underverk med LEGO Architecture eller njut av den lugna dragningskraften hos LEGO Botanicals. Res genom rymdens alla rikenoch dimensioner med Star Wars, bygg avancerad design med LEGO Technic-modellbilar och andra fordon, och utforska innovativa idéer med LEGO Ideas. Omfamna nostalgiska ögonblick, utmana din skicklighet och skapa en unik samling!

Varje LEGO-set för vuxna garanterar en enastående byggupplevelse under tiden du skapar tidlösa konstverk.

Återupptäck din inre mästerbyggare, för med LEGO känner glädjen ingen ålder.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.