Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

LEGO VIDIYO

7 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

7 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Öppna en värld av musikvideoskapande för barn som älskar att dansa och uppträda med LEGO VIDIYO. LEGO VIDIYO-satserna erbjuder en säker social lekupplevelse, där barn kan leka rollen som regissör, ​​producent eller rollspelare i musikvideor de själva skapar. Se hur deras kreativitet blomstrar när de producerar videor fulla av musikaliska detaljer, roliga karaktärer, låtar, danssteg och fantastiska effekter.

Med Beatbox-satserna blir leken ännu roligare. Ladda ner gratisappen för att skanna minifiguren och se vad den kan göra på scenen. Efteråt kan barnen skanna BeatBits för att låsa upp specialeffekter, utmaningar och andra saker de kan använda när de producerar sina egna, unika musikvideor som de delar med andra barn i det barnsäkra flödet.

Dela musikvideor säkert online

LEGO VIDIYO-appen har många funktioner som skyddar barn online. Med avatarer och appgenererade användarnamn anonymiseras barnen och alla uppladdade videor och kommentarer modereras. Via föräldrarpanelen kan föräldrarna bestämma vad deras barn ska dela och ha tillgång till.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.