Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Anläggningsmaskiner och traktorer

Artiklar 1-52 av 183

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 183

Page
per page
Sätt fallande sortering

Hos oss hittar du ett stort urval av byggmaskinleksaker och traktorer från välkända leverantörer, med realistiska detaljer och funktioner. Här hittar du byggmaskiner och traktorer med dörrar som kan öppnas, lastplattform som kan lutas och flyttbara kranar och skopor. I denna kategori hittar du grävmaskiner, lastbilar, dumprar, betongbilar och kranar från välkända märken för både inomhus och utomhusbruk. Här hittar du allt du behöver för att leka och föreställa dig en byggarbetsplats i vardagsrummet, i trädgården eller i sandlådan!

Ta turen till gården och hjälp bonden att utföra dagens arbetsuppgifter med olika lantbruks- och jordbruksmaskiner. Bonden har ofta en traktor med tillbehör som skördetröskor, höpressar, frontlastare, gödselspridare och släpvagnar, och nu kan du också ta del av bondens sysslor. Låt barnet göra sina egna berättelser och använda sin fantasi med leksakstraktorerna med alla tillbehör.

Grävmaskiner används flitigt både på gården och i bygg- och anläggningsarbete, och här hittar du ett urval grävmaskiner i olika former och storlekar som barn kan leka med. Kombinera den med andra byggmaskiner och lastbilar för en mer kreativ och realistisk lek.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.