Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder 02751 - lastbil och grävmaskin

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 483:-
I lager
SKU
23536
   

Detta set med stor lastbil och grävmaskin är producerat av det tyska företaget Bruder som är känt för att tillverka leksaker av hög kvalitét som är otroligt detaljerade och verklighetstrogna. 

Gräv med skopan, lägg jorden på lastbilens flak och transportera jorden dit du vill ha den. Skopan kan höjas, sänkas och vinklas så att du kan gräva på riktigt och själva maskinen kan rotera 360 grader. Detta är ett stort kit från en av världens bästa leverantörer av plastbilar till barn!

Innehåll:

  • Lastbil och grävmaskin
  • Längd ca. 41 x 17 x 21 cm
  • Skala 1:16
  • Rekommenderad ålder: från 3 år

 

Mer information
Modell02751
EAN4001702027513
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.