Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder 02751 - lastbil och grävmaskin

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 594:-
I lager
SKU
23536
   

Detta paket med en stor MAN TGA-lastbil och Liebherr-grävmaskin är från den tyska kvalitetsleverantören Bruder. Fordonen och tillbehören har en unik och realistisk design med fina detaljer.

Gräv upp jorden med grävmaskinen, ladda den på flaket och kör iväg! Tre av flakets sidor går att fälla ner, och flaket kan tippas. Lastbilens hytt kan lutas framåt och dörrarna kan öppnas och stängas. Liebherr-grävmaskinen är fullt fungerande, hytten och armen kan roteras 360 grader, och två stödben säkerställer stabilitet.

  • Grävmaskin med fungerande grävarm
  • Hytten på grävmaskinen kan vridas 360 grader
  • Tre av flakets sidor går att fälla ner och upp
  • Hytten kan tippas framåt och dörrarna kan öppnas och stängas

Innehåller: 

  • MAN TGA Lastbil 02751
  • Liebherr grävmaskin

Detaljer:

  • Mått: ca. 41,5 x 17,5 x 21,5 cm (LxBxH)
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell02751
EAN4001702027513
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.