Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder hjullastare FR 130 - 02425

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 260:-
I lager
SKU
3210
   

FR 130 är en midjestsyrd hjullastare som har en fungerande skoparm som kan låsas i olika positioner och en skopa som kan vinklas och tippas. Leksaken är lätt att manövrera och passar perfekt både som samlarobjekt eller leksak i sandlådan. Hjullastaren är tillverkad av tålig plast och är väldigt rolig att leka med utomhus där du kan skyffla runt sand, jord eller något annat spännande.

  • Storlek: 40 x 15.3 x 18.2 cm
  • Skala 1:16.
  • Rek. ålder: från 3 år.
Mer information
Modell02425
EAN4001702024253
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.