Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Toys Action series - sopbil - med ljus och ljud

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 174:-
Tillfälligt slut
SKU
04218-37

Följ med sopmannen och sopbilen på jobbet och hjälp dem att hålla staden ren. Sopbilen från Dickie Toys är inspirerad av en riktig sopbil och du lär känna hur en sopbil fungerar. Precis som andra sopbilar är ljud och ljus viktigt så att du både kan se och höra den.

Innehåll:

  • 1 sopbil
  • 1 sopcontainer

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell203745014
EAN4006333076152
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.