Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Cat Bulldozer - 02443

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 247:-
I lager
SKU
02216-204
   

Denna typ av verktyg, även kallad treack-type traktor, används för tung grävning och utjämning av terräng, även på krävande ytor. Denna Cat-licensierade modell från Bruder är i skala 1:16 och efterliknar riktiga bulldozrar med roterande blad för allt planeringsarbete. Hjulbältena ger fordonet exceptionella köregenskaper. Traktorn har en löstagbar harv och är kompatibel med bworld-figurer.

Innehåll:

  • 1 Bruder Cat® Bulldozer
  • 1 avtagbar harv

Detaljer:

  • Mått: 30,3 x 14,6 x 15,8 cm
  • Skala: 1:16
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell02443
EAN4001702024437
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.