Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dantoy Traktor med frontlastare - 30 cm

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Genom sin bioplast-serie "I'm Green" har Dantoy skapat nya ekologiska leksaker i fräscha och bekväma färger som är skonsamma mot naturen och miljön.

Vårt lågpris: 117:-
I lager
SKU
03205-50
   

Den här stiliga traktorn från Dantoy är 30 cm lång och blir gärna med på färden igenom sandlådan, eller gårdsplatsen. Lastaren kan tippas, och du kanske kan använda den för att flytta ett lass med sand från punkt A till punkt B. Superkul!

Innehåll:

  • 1 Dantoy traktor med frontlaster

Detaljer:

  • Traktorn är gjord av svanenmärkt plast
  • Solid, slitstark och kraftig traktor i plast
  • Mått: L30 cm
  • Svanenmärkt
  • Kan diskas i diskmaskin
  • Rek ålder: från 2 år

Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål även diskmaskin och mikrovågsugn.

Mer information
Modell2129
EAN5701217021295
VarumärkeDantoy
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.