Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder CAT Kompaktlastare - 02481

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 182:-
I lager
SKU
09195-21
   

Bruder CAT Kompaktlastare är den prfekta arbetsmaskinen för att få jobbet gjort.  Kompaktlastaren passar för många olika arbetsuppgifter som bland annat konstruktion, landskapsarkitektur, jordbruk och mycker mer. Leksaken är utrustad med fungerande lastarm och en avtagbar frontskopa som kan utrustas med olika tillbehör. Kompaktlastaren är utformad i skala 1:16 och tillverkad av tålig plast.

Detaljer

  • Skala: 1:16 
  • Mått: L23 x B10 x H13 cm 
  • Kompatibel med figurer 
  • Rek.ålder: från 3 år

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och maskiner. Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. De tillverkar verklighetstrogna replikor av traktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Bruders filosofi är att är ett utmärkt sätt för barn att lära, utforska och uppleva världen runt dem.

Mer information
Modell02481
EAN4001702024819
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.