Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder CAT Kompaktlastare - 02481

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 227:-
I lager
SKU
09195-21
   

Denna vackra modell från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har realistiska detaljer och funktioner. Den passar perfekt med resten av Buders Super Pro och Profi-serier. Lastaren har en löstagbar frontskopa, den kan lyftas upp och ner, samt tippas. Hytten, som har galler runt sig, rymmer en bworld-figur (säljs separat). Fordonen och tillbehören från Bruder har unika detaljer och realistisk design som ger timmar av realistiskt och underhållande spel.

  • Med främre skopa som kan höjas, sänkas och tippas
  • Hytt med galler
  • Rymmer en bworld-figur (säljs separat)

Innehåller:

  • Bruder CAT kompaktlastare 02481

Detaljer

  • Mått: ca. 23 x 10 x 13 cm (LxBxH)
  • Skala: 1:16 
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år

Mer information
Modell02481
EAN4001702024819
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.