Bruder Man TGS tankbil - 03775

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 748:-
I lager
SKU
02233-27
   

MAN TGS är det perfekta, mångsidiga fordonet för byggarbetsplatser, långdistanstransporter och lokal distribution. Tack vare sin hållbara design, kraftfulla motorer och en över genomsnittet nyttolast är denna lastbil en allroundbil med många innovationer ombord. Bruder-modellen av MAN TGS tankbil i skala 1:16 är en kombination av den nya MAN-hytten och den nyutvecklade tankkroppen. Denna fullt fungerande tankbil ger också ett antal nya funktioner för våra unga tankbilschaufförer. Fyll vatten i tanken. Bygg upp trycket med den manuellt manövrerade tryckluftspumpen och använd låsspaken för att tömma vattnet genom slangen med avloppsenheten. Här kan små arbetare återskapa möjligheterna i barnrummet.

Innehåller:

  • Bruder Man TGS tankbil

Detaljer:

  • Mått: 51 x 18 x 26 cm
  • Skala: 1:16
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell03775
EAN4001702037758
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.