Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Schleich Horse Club Häst-äventyr med bil och hästsläp

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Upptäck Schleich Horse Club med fantastiska hästar, stallboxar, hästsläp, ridbanor och andra tillbehör. Schleich Horse Club är en fantastisk värld för alla som gillar hästar. På hästgården väntar nya äventyr. Här kan du mata och sköta om dina hästar innan du beger dig ut på en ridtur. Besök Schleich Horse Club och upplev spännande äventyr tillsammans med Hannah, Sofia, Lisa och Sarah. Från liten och söt till stor och elegant - här hittar du ett stort sortiment av hästminiatyrer. Vi har ponnys, stora hästar, svarta, vita, fläckiga och bruna. Samla på just dina favoriter!

Schleich Farm World låter dig upptäcka nya spännande äventyr på bondgården. Här hittar du inte bara produktionsdjur som grisar och kor utan även hästar, hundar och en rad andra bondgårdsdjur. Med stora bondgårdar, traktorer och spännande djur kan du hitta på egna äventyr, det är bara fantasin som sätter gränser. Upptäck nya och spännande saker på bondgården med bondgårdsdjur från Schleich.

Schleich Wild Life Här hittar du vårt sortiment av miniatyrfigurer som föreställer vilda djur, tillverkade av Schleich. Hitta på spännande äventyr tillsammans med djur från savannen, djungeln, skogen, luften och havet. Här finns det figurer som föreställer bland annat hyenor, myrslokar, älgar, rävar, ugglor och delfiner. Samla på dina favoritdjur och hitta på roliga historier med de vackra figurerna från Schleich. Schleich är ett känt varumärke som producerar detaljerade miniatyrfigurer av hög kvalitet.

Schleich Bayala tar dig med till en förtrollad värld full av älvor, alver, enhörningar och andra magiska varelser. Här kan du uppleva en fantastisk värld av vänskap, äventyr och magi. Ta del av Bayalas spännande undervattensvärld med de vackra Meamare-sjöjungfruarna, flyg med vackra pegaser eller utforska livet på land med enhörningarna, alverna och älvorna. Schleich Bayala bjuder på oändliga lekmöjligheter och förtrollande äventyr. Låt fantasin flöda fritt med de detaljerade och magiskt vackra figurerna från Schleich.

Dröm dig bort till en förhistorisk värld där dinosaurier av olika slag är de som bestämmer. Här hittar du både stora och små, köttätande såväl som växtätande, långsamma och snabba dinosaurier som levde för länge, länge sedan. Dinosaurierna från Schleich är otroligt detaljerade och bjuder på många spännande lekmöjligheter. Det är bara fantasin som sätter gränser. Samla på dina favoriter av de vackra miniatyrfigurerna från Schleich. Forestill deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vårt lågpris: 651:-
I lager
SKU
03216-43
   

Hannah och hennes far är på en fantastisk utflykt med bil och släp med Schleich® Horse Club. Med sina olika funktioner bjuder detta set många olika lekmöjligheter. Sätena på den rymliga SUV:n kan fällas ner, så att Kramer figurerna har plats för massa utrusning, såsom fällbart tält, och till hästen - hjälm, sadel, grimma, skopa och en ryktkista med massageborste och ryktborste.

Hannah har tränat hårt till tävlingen, men inte bara till den, hon har även lärt sig att transportera sin Holsteinersto med hästvagnen. Tack vare hennes självförtroende och lugna sätt är hästen villig att ledas med tyglarna av och på hästvagnen. Inne i vagnen hänger det ett hönät med hö i så att hästen har allt den behöver under resan.

Roliga fakta:

 • Hanna är ivrig inför sin första turnering, men även förväntansfull.

Funktioner:

 • Figurerna är rörliga, dem har avtagbara hår, midja och ben
 • Hästvagnen kan lossas från bilen
 • Man kan sätta upp tältet och fälla ihop den
 • Bakluckan på hastvagnen kan öppnas och stängas
 • Bilsäten kan läggas ner

Innehåll:

 • 1 SUV-bil, 1 hästvagn, 1 stege
 • 2 figurer, 1 hjälm
 • 1 Holsteinersto, 1 sadel, 1 grimma med tyglar, 1 huvudkrage
 • 1 tält, 1 hink, 1 hönät
 • 1 ryktkista, 1 massageborste, 1 ryktborste

Detaljer:

 • Mått: 50 x 20 x 22 cm (BxDxH)
 • Rek. ålder: 5 år
Mer information
Modell42535
EAN4059433439181
VarumärkeSchleich
Hestesett med bil og avtagbar hestetrailer Hestesett med bil og avtagbar hestetrailer

Dra på nya äventyr

Packa tält och sovsäckar och åk på camping med hästsläp.

Med Holsteinerhoppe og figurer inkludert Med Holsteinerhoppe og figurer inkludert

Avtagbart släp

Praktisk hästsläp är jättebra när man har en egen häst på en turnering.

Heste- og campingutstyr kan oppbevares i bil og trailer Heste- og campingutstyr kan oppbevares i bil og trailer

Förvaring på taket

Tält och sovsäckar måste packas för den långa resan, så att Hannah och hennes pappa kan slå läger på vägen.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.