Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Schleich Horse Club Häst-äventyr med bil och hästsläp

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Schleich Horse Club presenterar barnen för livet på hästgården. Här träffar de många olika hästraser, tjejer och killar som älskar hästar, och som rider, sköter och matar hästarna. Utöka det roliga rollspelet med olika hästar, stall, hus, tävlingar och tillbehör.

Schleich Farm World tar med barnen till gården och låter dem ta del av bondens liv tillsammans med alla djur som finns på en gård, de olika byggnaderna som djuren bor i, tillbehör och fordon som bonden behöver för att ta hand om sina djur.

Schleich Wild Life låter barn lära känna vilda djur som finns på savannen, i regnskogen, i Arktis, i skogen eller i öknen. Wild life från Schleich har ett stort utbud av farliga djur, utrotningshotade djur, försiktiga djur, små och stora djur, och ger barn en förståelse för mångfalden i djurvärlden och hur de lever tillsammans.

Schleich Bayala är en magisk värld bland tomtar, enhörningar, sjöjungfrur, sjöhästar och drakar. Här introduceras barnen till en värld av vänskap, magi och äventyr, där de kan skapa sina egna berättelser i ljusa, vackra Bayala.

Schleich Dinosaurs tar dig tillbaka till en förhistorisk värld där stora, små, kvicka, starka och flygande dinosaurier härskar. Här träffar barnen bland annat Tyrannosaurus Rex, rovfåglar, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, där de lever sida vid sida med aktiva vulkaner och forskare som försöker hitta svar.

Vårt lågpris: 566:-
I lager
SKU
03216-43
   

Hannah och hennes far är på en fantastisk utflykt med bil och släp med Schleich® Horse Club. Med sina olika funktioner bjuder detta set många olika lekmöjligheter. Sätena på den rymliga SUV:n kan fällas ner, så att Kramer figurerna har plats för massa utrusning, såsom fällbart tält, och till hästen - hjälm, sadel, grimma, skopa och en ryktkista med massageborste och ryktborste.

Hannah har tränat hårt till tävlingen, men inte bara till den, hon har även lärt sig att transportera sin Holsteinersto med hästvagnen. Tack vare hennes självförtroende och lugna sätt är hästen villig att ledas med tyglarna av och på hästvagnen. Inne i vagnen hänger det ett hönät med hö i så att hästen har allt den behöver under resan.

Roliga fakta:

 • Hanna är ivrig inför sin första turnering, men även förväntansfull.

Funktioner:

 • Figurerna är rörliga, dem har avtagbara hår, midja och ben
 • Hästvagnen kan lossas från bilen
 • Man kan sätta upp tältet och fälla ihop den
 • Bakluckan på hastvagnen kan öppnas och stängas
 • Bilsäten kan läggas ner

Innehåll:

 • 1 SUV-bil, 1 hästvagn, 1 stege
 • 2 figurer, 1 hjälm
 • 1 Holsteinersto, 1 sadel, 1 grimma med tyglar, 1 huvudkrage
 • 1 tält, 1 hink, 1 hönät
 • 1 ryktkista, 1 massageborste, 1 ryktborste

Detaljer:

 • Mått: 50 x 20 x 22 cm (BxDxH)
 • Rek. ålder: 5 år
Mer information
Modell42535
EAN4059433439181
VarumärkeSchleich
Hestesett med bil og avtagbar hestetrailer Hestesett med bil og avtagbar hestetrailer

Dra på nya äventyr

Packa tält och sovsäckar och åk på camping med hästsläp.

Med Holsteinerhoppe og figurer inkludert Med Holsteinerhoppe og figurer inkludert

Avtagbart släp

Praktisk hästsläp är jättebra när man har en egen häst på en turnering.

Heste- og campingutstyr kan oppbevares i bil og trailer Heste- og campingutstyr kan oppbevares i bil og trailer

Förvaring på taket

Tält och sovsäckar måste packas för den långa resan, så att Hannah och hennes pappa kan slå läger på vägen.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.