Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder Caterpillar bulldozer - 02422

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 357:-
I lager
SKU
221
   

Detta är en robust och stark Bulldozer från Bruder som gör det lekande lätt att flytta sand från ena sidan av sandlådan till den andra. Bulldozern är tillverkad av kraftig, stöttålig plast av ABS-kvalitet och den är designad för att se ut precis som originalet. Plogen kan justeras och låsas fast i önskad position för högsta effektivitet.

  • Skala 1:20
  • Mått: 40 x 18 x 19.5 cm
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell02422
EAN4001702024222
VarumärkeBruder
Ålder4, 5, 6, 7

Galna hösterbjudanden!

Galna hösterbjudanden!

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.