Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder Manitou Teleskoplastare MLT 633 - 02125

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 327:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09202-128
   

Bruder Manitou Telescope Loader MLT 633 levereras med justerbar och löstagbar klo, gummidäck och en hydraulisk arm med teleskopisk räckvidd. Alla rörliga funktioner är manuella med hjälp av handtag och vred. Teleskoparmen kan förlängas och höjden kan justeras. Klons vinkel kan också justeras och den är avtagbar. Motorhuven kan öppnas.

Innehåll:

  • Bruder Manitou Teleskoplastare MLT 633

Detaljer:

  • Mått: 41 x 21 x 18 cm
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell02125
EAN4001702021252
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.