Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Anläggningsmaskiner och leksakstraktorer

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Varumärke
Ålder
Interesse

Artiklar 1-40 av 168

Page
per page

Utforska vårt utbud av leksaksmaskiner, traktorer & lastbilar för barn.

Här hittar du ett stort urval av leksaker med anläggningsmaskiner, traktorer och grävmaskiner från välkända leverantörer, med realistiska detaljer och funktioner. Här hittar du anläggningsmaskiner och grävmaskiner med dörrar som kan öppnas, lastplattform som kan lutas och flyttbara kranar och skopor. I denna kategori hittar du grävmaskiner, lastbilar, dumprar, betongbilar och kranar från välkända märken för både inomhus och utomhusbruk. Här hittar du allt du behöver för att leka och föreställa dig en byggarbetsplats i vardagsrummet, i trädgården eller i sandlådan!

Grävmaskiner används flitigt både på gården och i bygg- och anläggningsarbete, och här hittar du ett urval grävmaskiner i olika former och storlekar som barn kan leka med. Kombinera den med andra byggmaskiner och lastbilar för en mer kreativ och realistisk lek. Här hittar du grävmaskiner med fullt fungerande lastare, maskiner som barnen kan sitta på, som kan roteras, och grävmaskiner med både hjul och remmar. Använd grävmaskinen eller minigrävaren ensam eller tillsammans med andra jordbruksmaskiner eller anläggningsmaskiner för mer realistisk och rolig lek.

Ta del av livet på vägen som lastbilschaufför och transportera dyrbar last från punkt A till B. Lastbilar är ett mångsidigt fordon som används för olika tillfällen och för olika typer av lastnings- och transportjobb. En lastbil för byggnadsarbete kan vara guld värd för att transportera olika material och massor fram och tillbaka till byggarbetsplatsen, och bidrar till realistisk och rolig lek för barnen. Oavsett om du letar efter en biltransportör, kranbil, sopbil, bulldozer, dragbil, timmerbil, betongbil eller traditionella lastbilar med lastplattform, hittar du en lastbil för din typ av arbete här. Lastbilarna har många olika funktioner, detaljer och är utformade för att se ut som de stora fordonen barnet känner från vägen.

Traktorn är ett självskrivet fordon som aktivt används för jordbruk på gården, och i denna kategori kommer du att kunna hitta ett brett urval av olika traktorer och utrustning från välkända märken. Traktorerna finns i olika storlekar och former, och om du vill ha en verklighetstrogen och realistisk leksakstraktor från välkända märken för din fordonssamling är du på rätt plats. Följ med på gården och hjälp till med de olika gårdsuppgifterna som måste göras, oavsett om det är att gräva, gödsla, så, gräsklippning, pressa och packa rundbalar, lasta och transportera virke, skotta snö eller annat. Här hittar du både traktorer och andra jordbruksmaskiner och redskap - perfekt för att låta barnen få förståelse för jordbruk och livet på gården.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.