Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Gå sommaren till mötes med leksaker och aktiviteter för barn

Gör utomhusområdet till barnens egen lekplats med vårt stora utbud av studsmattor, lekstugor, sparkcyklar, stora traktorer och andra uteleksaker och spel.


Populära sommarkategorier

Trädgårdsleksaker och spel Trädgårdsleksaker och spel
Trädgårdslek
Lekstugor och rutschkanor för barn Lekstugor och rutschkanor för barn
Lekstugor
Elbilar och traktorer Elbilar och traktorer
Elbilar & traktorer
Pooler och pooltilbehör Pooler och pooltilbehör
Pooler och pooltilbehör
Sparkcyklar för barn Sparkcyklar för barn
Sparkcyklar
Studsmattor för barn Studsmattor för barn
Studsmattor

Allt du behöver för varma sommardagar i solen

Vad är roligare än att leka med vatten under varma sommardagar? Svalka dig hemma i din egen trädgård i sommar. Här finns stora pooler med plats för hela familjen, och små plaskbassänger för de minsta barnen.

Badleksaker Badleksaker
Badleksaker
Uppblåsbara pooler Uppblåsbara pooler
Uppblåsbara pooler
pooltillbehor pooltillbehor
Pooltillbehor

Hitta din pool här

Lek utomhus i timtals

Det finns få saker som slår kvalitetstid utomhus tillsammans med vänner och familj. Tävla i olika trädgårdslekar och aktiviteter som passar både vuxna och barn. En omgång kubb, en runda krocket, en pingisduell eller vattenlek med Aquaplay kommer att hålla barnen sysselsatta i timmar.

De mest populära trädgårdsspelen

Allt barnen behöver för en aktiv sommar

Utforska sommaren på hjul!

Det är äntligen dags att susa runt på en sparkcykel! Hos oss hittar du allt du behöver för att glädja dina aktiva barn i vår. Se vårt varierade utbud av sparkcycklar, trehjulingar, tillbehör och hjälmar för stora och små barn.

Studsmattor för barn Studsmattor för barn
Studsmattor
Sparkcyklar och trehjulingar Sparkcyklar och trehjulingar
Sparkcyklar
Bollspel Bollspel
Bollspel

Våra bästsäljare för aktiva barn

Låt barnen glädjas åt att köra själva 

Skaffa det tuffaste fordonet på gatan! Se vårt stora utbud av traktorer, trampbilar, elbilar och elektriska fordon för barn! Hitta fordon som tilltalar den spirande bilentusiasten.


Traktorer för barn Traktorer för barn
Traktorer
Elektriska bilar för barn Elektriska bilar för barn
Elektriska bilar
Tillbehör och utrustning Tillbehör och utrustning
Tillbehör och utrustning

Populära traktorer och elbilar

Lekstugor som barnen kommer att älska

Ge barnen sitt eget utrymme att vara på med en lekstuga i trädgården och låt dem utforska fantasin. Med olika funktioner och tillbehör ger lekstugan barnet otaliga lekmöjligheter.

Stort utbud av lekstugor och tillbehör

Fartfyllt nöje för hastighetsälskande barn

Ta er an olika utmaningar oavsett om de kommer med hjul eller propellrar. Radiostyrda bilar, radiostyrda fyrhjulingar, radiostyrda helikoptrar och drönare erbjuder timmar av rolig lek. Här hittar du märken som Syma, Nikko och Carrera.

Våra mest populära radiostyrda bilar och drönare

Vår- och sommaraktiviteter för barn

Njut av dagarna utomhus med leksaker från vårt stora utbud av utomhusleksaker. Barn älskar att vara ute! Låt dem plaska runt i sin egen lilla pool medan de svalkar sig i sommarvärmen. Eller investera i i en stor pool med gott om plats för lek, plaskande och för att öva och utveckla simkunskaperna. Förvandla trädgården till barnets egen lekplats med en rund eller rektangulär studsmatta, en rolig lekstuga där de kan bjuda in familj, vänner eller sina leksaker på besök, eller en AirTrack för livliga gymnastiktricks på gräsmattan eller som flytbrygga på sjön. Och när man är på stranden eller vid havet, vad är väl bättre än att ge sig ut på en lugn paddeltur på SUP-brädan?

Med sparkcykeln utökar barnet sin räckvidd, låt dem susa runt på en sparkcykel med två hjul, tre hjul, små hjul eller stora hjul, anpassade efter barnets ålder och färdigheter. Eller vad sägs om att köra runt i sin egen elbil? Se alla modellerna vi har av coola bilar och stora traktorer. Kanske en rutschkana eller ett vattenlekset med kanaler, pumpar och slussar i trädgården är något? Bjud in vänner och familj hem till trädgården och plocka fram utomhusspel som yatzy, boccia, badminton, bowling, kubb med mera. Vi har även vattenpistoler och vattenballonger, leksaksvapen med gummipilar, fotbollar och fotbollsmål - och ett stort urval av plastleksaker till sandlådan och stranden som hinkar, spadar, sandskulpturer och bilar.

Gå våren och sommaren till mötes med roliga leksaker och aktiviteter som du vet att barnen kommer att älska!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.