Smoby Pretty lekstuga med utomhuskök och 17 tillbehör

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 2 344:-
Produkten har en vikt eller storlek som inte kvalificerar för gratis frakt. 450 kr i frakt tillkommer per enhet.
I lager
SKU
01226-71
   

Den vackra lekstugan med köksdel från Smoby ger barnen en stor lekplats att leka med vänner på. Se barnen imitera de vuxnas vanor i huset när de lagar mat i köket och städar i huset. Perfekt motivation att spendera mer tid utomhus. Huset har två fönster med skuggluckor som kan skjutas fram om man vill dämpa ljuset som släpps in.

Praktisk och gedigen lekstuga som håller år efter år tack vare anti UV-behandlad plast. Låt barn föreställa sig många roliga och fantasifulla berättelser i sin egen lekstuga med kök.

  • Smoby lekstuga med utomhuskök
  • 17 delar tillbehör ingår
  • Med 2 fönster med skärmluckor
  • Anti UV-behandlad plast

Innehåller:

  • Smoby lekstuga med köksdel
  • Servis och glas
  • Köksredskap och husgeråd
  • Korv

Detaljer:

  • Mått: 145 x 110 x 127 cm (LxBxH)
  • Vikt: ca. 15 kg
  • Rek ålder: från 2 år

Mer information
Modell810722
EAN3032168107229
VarumärkeSmoby
Smoby lekehus med utekjøkken-del Smoby lekehus med utekjøkken-del

Utomhuskök

Köksdel med diskbänk, diskho och spisplatta.

17 tilbehør inkludert spisetilbehør, glass, 2 pølser, gryte med lokk og grillredskaper 17 tilbehør inkludert spisetilbehør, glass, 2 pølser, gryte med lokk og grillredskaper

17 tillbehör

Servis, glas, köksredskap och korvar medföljer.

Lekehuset har to vinduer med skyggeklaffer som kan skyves til side Lekehuset har to vinduer med skyggeklaffer som kan skyves til side

2 fönster

De två fönstren har rörliga skuggluckor.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.