Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Stora traktorer

37 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

37 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

De flesta barn fascineras av traktorer från tidig ålder. Vad sägs om att låta dem ha sin egen traktor som tar dem med på äventyr i trädgården, på lekplatsen eller på vägen? Låt barnen föreställa sig ett liv på gården där traktorn är ett viktigt verktyg. Här hittar du klassiska tramptraktorer, självgående elektriska traktorer, traktor med släp, traktor med skopa fram eller bak och en hel rad tillbehör som gör traktorn ännu mer verklig.

Traktorn är ett av de viktigaste verktygen på gården, och för att utföra alla viktiga uppgifter behöver du tillbehör till traktorn. Vad sägs om en släpvagn för traktorn, extra lastarm, vattentank, släp för timmer eller kanske en snöskopa och kedja för traktorhjulen när den ska ta sig fram i snö? Här hittar du ett antal tillbehör till din traktor, vilket gör leken ännu roligare för barnet.

En traktor med gummihjul kan ge en bekvämare åktur. Här hittar du tuffa traktorer från välkända märken, som påminner om de stora traktorerna som används på en riktig gård. Traktorerna har flera funktioner och kan ofta kombineras med tillbehör och andra redskap som gör rollspelet roligare och mer verkligt!

Rulla ut på landsvägen, åkern eller lekplatsen med en leksakstraktor med plasthjul. Hjulen rullar bra på de flesta ytor och gör att du kan hantera dagens uppgifter med den bästa utrustningen som finns tillgänglig. Att leka med traktor och traktortillbehör är jättekul, och barnens fascination för gårdar, husdjur och traktorer börjar tidigt. Traktorer, elektriska traktorer, små traktorer eller stora traktorer - urvalet är stort, valet är ditt!

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.