Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Stora traktorer

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Nyhet
Pris
Varumärke
Ålder
Interesse

Artiklar 1-52 av 63

Sätt fallande sortering
Page
per page

De flesta barn fascineras av traktorer från tidig ålder. Vad sägs om att låta dem ha sin egen traktor som tar dem med på äventyr i trädgården, på lekplatsen eller på vägen? Låt barnen föreställa sig ett liv på gården där traktorn är ett viktigt verktyg. Här hittar du klassiska tramptraktorer, självgående elektriska traktorer, traktor med släp, traktor med skopa fram eller bak och en hel rad tillbehör som gör traktorn ännu mer verklig.

En traktor med gummihjul kan ge en bekvämare åktur. Här hittar du tuffa traktorer från välkända märken, som påminner om de stora traktorerna som används på en riktig gård. Traktorerna har flera funktioner och kan ofta kombineras med tillbehör och andra redskap som gör rollspelet roligare och mer verkligt!

Rulla ut på landsvägen, åkern eller lekplatsen med en leksakstraktor med plasthjul. Hjulen rullar bra på de flesta ytor och gör att du kan hantera dagens uppgifter med den bästa utrustningen som finns tillgänglig. Att leka med traktor och traktortillbehör är jättekul, och barnens fascination för gårdar, husdjur och traktorer börjar tidigt. Traktorer, elektriska traktorer, små traktorer eller stora traktorer - urvalet är stort, valet är ditt!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.