Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Tramptraktorer och eldrivna traktorer för barn

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Kategori
Varumärke
Ålder
Interesse

Artiklar 1-40 av 62

Page
per page

Tramptraktor, eltraktor, traktor med släpvagn och tillbehör till leksakstraktor.

De flesta barn fascineras av traktorer från tidig ålder. Vad sägs om att låta dem ha sin egen traktor som tar dem med på äventyr i trädgården, på lekplatsen eller på vägen? Låt barnen föreställa sig ett liv på gården där traktorn är ett viktigt verktyg. Här hittar du klassiska tramptraktorer, självgående elektriska traktorer, traktor med släp, traktor med skopa fram eller bak och en hel rad tillbehör som gör traktorn ännu mer verklig.

En traktor med gummihjul kan ge en bekvämare åktur. Här hittar du tuffa traktorer från välkända märken, som påminner om de stora traktorerna som används på en riktig gård. Traktorerna har flera funktioner och kan ofta kombineras med tillbehör och andra redskap som gör rollspelet roligare och mer verkligt!

Rulla ut på landsvägen, åkern eller lekplatsen med en leksakstraktor med plasthjul. Hjulen rullar bra på de flesta ytor och gör att du kan hantera dagens uppgifter med den bästa utrustningen som finns tillgänglig. Att leka med traktor och traktortillbehör är jättekul, och barnens fascination för gårdar, husdjur och traktorer börjar tidigt. Traktorer, elektriska traktorer, små traktorer eller stora traktorer - urvalet är stort, valet är ditt!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.