Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pooler och pooltillbehör

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Kategori
Varumärke
Ålder

Artiklar 1-40 av 115

Page
per page

Andra gillar också:

Vårt stora utbud av pooler och tillbehör samt utrustning för pooler!

Uppblåsbara pooler, rampooler, babypooler, stora pooler, små pooler, pooler med filterpumpar, barnpooler, familjepooler, vattenpalats. Vad är roligare än att leka med vatten under varma sommardagar? Och med en pool kan du svalka dig hemma i din trädgård eller på verandan. Att uppmuntra barn att leka utomhus är sällan lättare än när det också handlar om att leka med vatten. Ge barnen tillgång till utomhusleksaker, poolleksaker, pooler och vatten, så ger du dem timmar av rolig, aktiv lek i sommarvärmen. Och för ett barn är temperaturen inte så viktig, det är sällan för kallt för att bada! Vi har en pool för barn, en plaskpool för de minsta barnen, uppblåsbara pooler, en pool för barn, en pool med plats för vuxna och en större pool där barnen kan öva sina simkunskaper.

Vi har ett urval av pooler från välkända leverantörer som uppfyller dina behov. Kom ihåg att även se vårt stora utbud av poolutrustning och pooltillbehör, filterpumpar, värmeelement, underlagsmattor, överdrag och poolrengöring!

En pool och vattenleksaker är roliga tillägg och förlängningar till trädgården och ett bra sätt att använda utomhusområdet när solen värmer. När temperaturen stiger finns det få saker bättre än att ha en plaskdamm, uppblåsbar pool eller pool i trädgården eller på verandan och fylla den med uppblåsbara vattenleksaker och simutrustning. Här hittar du stora pooler med plats för hela familjen eller kompisgänget, eller små plaskpooler för de minsta barnen. Vi har allt du behöver för lata, varma sommardagar i solen!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.